- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 35
Tsk ederim hoş buldum :)tamam küçük bir iğnedir sorun yaşamazsın. aramıza hoşgeldinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim hoş buldum :)tamam küçük bir iğnedir sorun yaşamazsın. aramıza hoşgeldinn
Olmaz canim ya ama tabi çok sık olmamak şartiyla..ben hep ayni saatte vuruluyorum beynime yazildi artik .tlf alarmini kurabilirsinnevsu iğneyi bir gün vurmadığın oldu mu, sorun olur mu acaba.
Netleşir o zamankız demişti %70 ama kesin değil. bu ay sonu gidicem bakalımm ne dicek :)
yok öyle bişey demedi , hatta hiç umrunda değil gibiydi ne yediğim :) vitaminleri al dikkatle dedi sadece. bir de sık sık beslen az beslen dedi bulantım vardı.Kızlar yeme içme olarak doktorunuz bir öneri de bulundu mu, İnternette kan pihtilasmasi olanlar protein ağırlıklı beslenmeden uzak durmalı diye yazmış, ama benim doktorum hiç öyle birşey söylemedi (
mrb lalesel aramıza hoşgeldin, 4000 az bi dozaj neyseki onunla geçmiş olsun. hadi bakalımm inşallah sağlıkla doğumunu yaparsın.Selam kızlar, ben de claxene 4000 kullanıyorum. 2 kayıptan sonra genetik test ve kan pıhtılaşmasını araştırdılar. İkisinde de sorun çıktı, hem pıhtılaşma hem kromozom anomalisi buldular. İşin ilginci daha önce sağlıklı bi hamilelik yaşadım 12 yaşında oğlum var. Tüp bebek yaptık çok şükür ilk seferinde başarılı olduk. transfere hazırlanırken coraspin başladım, transferin yapıldığı gün iğneye başladım. İlk başlarda çok morardı ama zamanla morarma azaldı. 12. haftada iğneyi keseriz dedi dr coraspinle devam etsek yeterli dedi. İnşallah bi sorun yaşamam.
BENİM KİDE ÖYLEYMİŞ CUMA ÖGRENDİM VE GEBELİK KAYBIMDA VAR İNŞALLAH TEKRAR HAMİLE KALABİLİRİMcnm sayısal değeri bilmiyorum ama yüksek seviye pıhtılaşma, seninki ile aynı homozigot 4g mi 5g mi neyse o işte. ayağa aniden kalkınca gözüm kararır genellikle yaşlı gibiyim gerçekten :) Hamileliğimiz aynı, birlikte doğum yapıcaz galiba Allah kısmet ederse
Allah sağ salim eline almayı nasip etsin, hatırlatmak istemem ama kayıplarını kaçıncı haftalarda yaşadın?Merhaba arkadaşlar bende hem aspirin hemde clexana 0,4 ml kullanıyorum, 17 haftalık gebeyim. Daha önce iki tane düşüğüm oldu. İnşallah hayırlısıyla bugünleri atlatırız.
Benim her yerim morluk içinde bende pamuk ile bastırmayı deneyeyim, pamuğa kolonya falan döküyor musun? Birde hemen değil 5 sn bekleyip demişsin sanırımAmin, hepimiz inşallah. Her ikisinide 7. Haftanin sonunda kaybettik. Ama iğneler morluk yapmıyor pek, iğneyi vurunca 5 sn beklip pamukla bastırıyorum.
kiloya göre veriyor ilk etapta sonra anti factör xa adlı bir test yapıp işe yaramış mı diye bakıyorlar. ona göre arttırabilir.Dozajlarin kilo ile orantılı ayarlandigini duymuştum ama, bir alakası var mı? Bende bir düşük yaşadım ve şimdi ikinci hamilelik 4000'lik clexane kullanıyorum.
geçecek bu günler ve bebeğine kavuşacaksınMerhaba arkadaşlar bende hem aspirin hemde clexana 0,4 ml kullanıyorum, 17 haftalık gebeyim. Daha önce iki tane düşüğüm oldu. İnşallah hayırlısıyla bugünleri atlatırız.
Merhaba bende aynı sıkıntı ları yaşadım son gebelikgimde clexane 4000 başladıklarınıti halde 8. Hafta kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.siz hangi Dr gidiyorsunuz acabageçecek bu günler ve bebeğine kavuşacaksın
Merhaba bende aynı sıkıntı ları yaşadım son gebelikgimde clexane 4000 başladıklarınıti halde 8. Hafta kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.siz hangi Dr gidiyorsunuz acaba
Size birşey sormak istiyorum benimde ablam homozigot çıktı 3 düşük yaptı doktoru demiş kardeşin varsa oda test yaptırsin bu hastalık genetik ben hamileyken yaptırdım 2 haftaya çıkar eşimle diyoruz şimdi kan sulandırıcı hap kullansak bişey olur mu ya acaba bende de çıkar mı Allah'ım sen koru
Duyduk çok şükür 9+3 ken ama iki ablam var birinde var birinde yok Allah'ım sen koru yarabbimHomozigot evet kalıtsalmis, yani sana şimdi kullan yada kullanma diyemez kimse, kalp atışlarını falan duydunuz mu bari?