- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
Duyduk çok şükür 9+3 ken ama iki ablam var birinde var birinde yok Allah'ım sen koru yarabbim
Aynen Rabbim korusun inşallah yavrularimiziSen içini ferah tut, bayağı ilerlemis seninki ama keşke ablanda böyle bir durum varsa gebe kalmadan önce baktirsaydin değerlerine, neyse artık olmuş olan, kötü düşünme bebeğin senden çok etkileniyor biliyorsun
Bu arada sonuçların çıkınca bizi de haberdar et, bu arada ablan ne kadarlık iken düşük yaşadı?Aynen Rabbim korusun inşallah yavrularimizi
Veririm canım bilmiyorum sorucam onudaBu arada sonuçların çıkınca bizi de haberdar et, bu arada ablan ne kadarlık iken düşük yaşadı?
canım hangi doktro gidiyorsun acaba bu testi sana önerdi ona göre dozaj belirledi. Çünkü clexane 4000 başlıyorlar genelde ve sonuç hüsrankiloya göre veriyor ilk etapta sonra anti factör xa adlı bir test yapıp işe yaramış mı diye bakıyorlar. ona göre arttırabilir.
kızlar ben çok halsizim bu clexanın böyle bir etkisi var mı acaba siz nasılsınız ?
Canım biz daha doğum konusu hiç konuşmadık İnternette genel olarak sezaryen diyorlar ama normal yapanlarda vat, hayırlısı bakalım sen konustun mu doktor ile?Kızlar normal doğum mu yapıcaksınız?
Merhaba hanımlar,
Ben de enox 6000 kullanıyorum. 5 kimyasal gebeliğim oldu bu zamana kadar. Genetik incelemede değer yazıyor mu hatırlamıyorum sonuçlar da evde kaldı ben başka şehirde annemdeyim, hamile olduğumu burada öğrendim. Eşim haftaya gelecek o getirecek zaten dosyamı doktora gösterecez. Allah nasip ederse Pazartesi 12 hafta olacaz
Ben doktoruma sordum.iğne kullananlar normal doğum yapamazmiş dedim.o da güldü :)hiç bir sakincasi yok dedi bi garipsedi eger bebek 38e kadar fln kendiliginden gelirse normal düşünüyorum ama gelmezse riske atamam sezeryana dönerim . Çocugu çok bekletmek istemiyorum ya basina bir sey gelirse diye çok korkuyorum .Kızlar normal doğum mu yapıcaksınız?
Ben clexane 4000 kullanıyorum, 12.hafta bayağı iyi bir hafta, kalp atışlarını falan duydun mu?
Canım kalp atışını 6 ya da 7. Haftaydı alttan duydum, şükür şuan her şey yolunda gidiyor, 13. Hafta da 2 li tarama istedi doktorum onu yaptıracaz inşallah
Hadi inşallah, birbirimize moral oluyor böyle haberler, bende 20.hafta itibari ile hafif hafif hareketlerini hissetmeye başladım, ama her gün iğne ve coraspini günü gunune kullanmaya devam ediyorum
Merhaba arkadaşlar faktör 5 homozigotum.ilk gebeliğimde bilmiyordum hiçbişey kullanmadan kızımı zamanında doğurdum (38+4 3200)
Şimdi ikizlere hamileyimdr 12.haftada test istedi trombofili olduğum çıktı ortaya clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.
Yarın dopplerim var allah hayırlı sonuçlar nasip etsin
Allah bebeğine sağlık sıhhat versin kucağına al inşallah.Senin gibi benim de komşum var, ilk gebeliğin de sıkıntısız bebeğini eline alıp ikincisinde öğrenen, şanslisin ben ilkinde acı tecrübe ile öğrendim rahatsızlığımı, şimdi bende 26 nin içindeyim hergün iğne ve coraspine devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?