- 3 Nisan 2009
- 158
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
arkadaşlar merhaba ben 2 aydır falan sivilce problemi yaşıyorum şu an suratımda baya var ama öss stresinden oldu hormonal bir rahatsızlığım yok. o yüzden bugün gidip eczaneden istedim bana cleocin t solüsyon verdiler kullanmaya basladım bugün. acaba etkili olucak mı?? lütfen tüm kullananlar 1 cümlede olsa yorumunu belirtsinlerr çok tşk şimdiden=)
canım ben kullandım, cildi yağlı olanlara ve yğdan dolayı sivilce sorunu yaşayanlarda daha etkili olduğunu düşünüyorum, gerçekten faydası oluyor bu durumda..Benim bir zamanlar stresten cildim bozulmuştu biraz, onları geçirmedi, sadece hergün tonikle yüzümü temizlemiştim, bir müddet sonra geçmiştiler..Ama bu sorun cidden çok zor..Cildini clean&clear le hergün yıka ve tonikle temizle, stresin devam ettiği sürece bu gibi sorunlar olur..
öncelikle bir yüz yıkama jeli al ve cleocini onun üzerine sür
cleocin bir antibiyotiktir.etkisi 2-3 günde belli olmaz en az 1 ay kullanmalısın.
gerçekten mii? sagol canım yaa ben daha 1 haftadır kullanıorm devam ediyim ozaman..bide yüz yıkama jeli ne önerirsin??? ben temizlemek için kükürtlü sabun kullanıyorum ama clecin ile birlikte fazla kurutoyr:S
cnm ben sabun tercih etmiyorum yüzüme,kullanıyorsan da durulamaya çok dikkat et,yüzünde kalırsa gözeneklerini tıkar.jel almayı düşünürsen ben avene cleanence ve la roche posay effaclar kullandım.ama içerik olarak neutrogena clear pore washı da öneren doktorları duydum.
eğer sivilcelerin fazla değilse yüzünü yıkadıktan sonra cleocin sürersin işe yarar ama sivilceler fazlaysa başka ilaçlar da gerekir daha soyucu ilaçlar ama yaz mevsiminde onları da çok dikkatli kullanmak gerekir.sen en iyisi bu yazı böyle atlat,havalar soğuyunca geçmezse dermatologa gider farklı ilaçlar yazdırırsın cnm.
Bepanten yüzümü kıpkırmızı hale getirmişti, suratım sivilce dolmuştu resmen.
Neyse cleocin t vardı evde, solüsyon. önceden kullanmıştım.
yüzümü temizledim falan sürdüm, tabi yakmaya başladı.Neyse gece 2 kez falan temzileyip tekrar sürdüm, şimdi yine yüzümü yıkadım, sürdüm. dün geceden bu yana sivilcelerim %75 küçüldü ve azaldı.
ilk o kullanışımda bir gece falan azaltmıştı.
Sonra hergün sabah akşam devamlı kullandım.
Ama yüzümün teeertemiz olması gerekiyordu.
Benle bıktım sabunla beklemekten, yıkayıp sürmekten.
Zaten 1 haftanın sonunda çıkabilecek sivilceler çıktı, sonraki günlerde söndü.
Bende bıraktım, sıkıldım.