- 21 Nisan 2021
- 51
- 8
- 29
Hadi bakalımmm ben de başlayım haber veririmİnsallah canım dikkat et kendine yorma ağır kaldirma. Yavaştan test yapmaya basla bakalim sende insallah hayırlı haberler alırsın sivilce bende de oldu. Bir de tüy uzama hızı dikkat çekiciydi
Tamam canim hadi inşallahHadi bakalımmm ben de başlayım haber veririm
Hayırlı olsun canımVarmış canım çok sagol
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimVar gibi görünüyor canım hayırlısı olsun inşallah
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimVar gibi görünüyor canım hayırlısı olsun inşallah
Olabilir canım erken öğrenen çok kişi var hemen kan ver çıkarAdetim 4 gün var sizce hamilemiyim
Bence var hayırlı olsun canımAdetim 4 gün var sizce hamilemiyim
Kan için adetim geçsin diye bekliyim diyorum sonuç yukselsin sizce kanda kaç cikar bu degerdeBence var hayırlı olsun canım
60 veya 70 çıkması lazımKan için adetim geçsin diye bekliyim diyorum sonuç yukselsin sizce kanda kaç cikar bu degerde
Tamam canim tesekur ederim60 veya 70 çıkması lazım
sen ona yok diyorsan buna bir bakKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Hayirli olsun saglikla kucağınıza alınsen ona yok diyorsan buna bir bakaz önce yaptım ve hamileyim diye sevinç çığlıkları attım evet biraz acele bir sevinme olabilir ama napayım benim ilkinde de böyleydi ve bir hafta boyunca net görememiştim simdi oğlum iki yaşına girecek
ilk hamilelik testini paylasmissin ya konu başlığı açarken sanki yok gibi falan demissin, ona istinaden dedim canımHayirli olsun saglikla kucağınıza alın
Neye yok demişim onu anlamadım ama canm
Hıı canım evet haklısın unutmuşum. Hayırlı olsun yeni bebiş haberin saglikla kucağına al inşallahilk hamilelik testini paylasmissin ya konu başlığı açarken sanki yok gibi falan demissin, ona istinaden dedim canımyanlış da hatırlıyor olabilriim.
Insallah canm. evet ihmal etme git doktora takipte olBu da yeni testim tesekkur ederim, inşallah beta hcg sağlıklı bir şekilde yukselir, bu sabah sağlık ocagina gittim kan vermeye burdakiler açmama kararı almış, memurlar izinli ya sağlık ocaklarinin inisiyatifine bırakılmış açılıp acilmama. Çarşamba için özel hastaneye randevu aldım. Hayırlı haberler alırım inşallah
Merhaba dün iki test yaptım ve ikisindede çok silik çizgi vardı , bugün yaptım ve hiç çizgi bile yok . Adetime 3 gün kaldısen ona yok diyorsan buna bir bakaz önce yaptım ve hamileyim diye sevinç çığlıkları attım evet biraz acele bir sevinme olabilir ama napayım benim ilkinde de böyleydi ve bir hafta boyunca net görememiştim simdi oğlum iki yaşına girecek
Insallah canm. evet ihmal etme git doktora takipte ol
.Bu da yeni testim tesekkur ederim, inşallah beta hcg sağlıklı bir şekilde yukselir, bu sabah sağlık ocagina gittim kan vermeye burdakiler açmama kararı almış, memurlar izinli ya sağlık ocaklarinin inisiyatifine bırakılmış açılıp acilmama. Çarşamba için özel hastaneye randevu aldım. Hayırlı haberler alırım inşallah
Yaptigin saate göre bile değişiyor canm testler. Sıvı tüketimi yaptığında daha silik çıkıyor mesela. Kan vermelisin en kisa süredeBu da bugün ki , eğer gebelik olsa koyulaşması gerekirdi değil mi ? Yoksa 3 var daha acele mi ettim