Benim de böyle çıkmıştı pozitifti ama kan ver emin olursun kimyasal mi değil miKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Peki üsttekiler pozitif mi sizce ? Daha önce kimyasal yaşadığım için bugün çizgi göremeyince hayal kırıklığı yaşadımYaptigin saate göre bile değişiyor canm testler. Sıvı tüketimi yaptığında daha silik çıkıyor mesela. Kan vermelisin en kisa sürede
Benim attığıma da bakabilir misinBenim de böyle çıkmıştı pozitifti ama kan ver emin olursun kimyasal mi değil mi
Var gibi yok gibi isterseniz kam verin çünkü ne desek size umut veririzBenim attığıma da bakabilir misin
Bana kalırsa var canım. benim yaptığım ilk testim seninki gibiydi. Ama kan tahlilinde görmeden sevinemiyoruz tam. silik olduğundan. Allah gönlüne göre versin inşallah vardır ve sağlıklıdırPeki üsttekiler pozitif mi sizce ? Daha önce kimyasal yaşadığım için bugün çizgi göremeyince hayal kırıklığı yaşadım
Benim bebiş hayali suya düştü. dış gebelikmişBenim de böyle çıkmıştı pozitifti ama kan ver emin olursun kimyasal mi değil mi
Benimde boyle idi. 3 gün sonra netleşti cizgi. Kan testi yaptim 3120 beta cikti insalah gebesiniz:)Kizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Dış gebelikmiş ama malesefBenimde boyle idi. 3 gün sonra netleşti cizgi. Kan testi yaptim 3120 beta cikti insalah gebesiniz:)
YaaDış gebelikmiş ama malesef
Ya allah hayırlı sağlıkla yaşatsın şimdi alınacak mı kendi düşsün diye mi beklenecekBenim bebiş hayali suya düştü. dış gebelikmiş
Değerinizden mı anladılar birdeBenim bebiş hayali suya düştü. dış gebelikmiş
Evet deger bi cikti bi indi zikzak cizdi hep. Igne yapıldı düşmesi için. Nasip değilmişDeğerinizden mı anladılar birde
Aynı durumu bende yaşadım 5 gün önce yaptım silik çıktı çarşamba perşembe yaptım hiç bir çizgi çıkmadı şimdi hastalığına 2 gün var gecikmesini bekliyorumMerhaba dün iki test yaptım ve ikisindede çok silik çizgi vardı , bugün yaptım ve hiç çizgi bile yok . Adetime 3 gün kaldı
merhaba fotoğrafını çektiniz mi acabaAynı durumu bende yaşadım 5 gün önce yaptım silik çıktı çarşamba perşembe yaptım hiç bir çizgi çıkmadı şimdi hastalığına 2 gün var gecikmesini bekliyorum
Foto çekince gözükmüyor çok silik bir çizgiydimerhaba fotoğrafını çektiniz mi acaba
Bu büyük ihtimalle yer çizgisi olabilir, çünkü bu neredeyse her zaman çıkıyor ben de. Eğer gebelik testiniz varsa tekrarlayın çizgi koyulaşmışsa Ümit vardirFoto çekince gözükmüyor çok silik bir çizgiydi
Yaptim 2 defa test yaptim hic cizgi gorunmedi bu defa hastaliğimin gecmesini bekleyip yapacagim yer cizgisi diger yaptigim iki teste cikmadiBu büyük ihtimalle yer çizgisi olabilir, çünkü bu neredeyse her zaman çıkıyor ben de. Eğer gebelik testiniz varsa tekrarlayın çizgi koyulaşmışsa Ümit vardir
Ben biraz araştırdım da , idrar çok yoğun olunca enfeksiyon olunca idrarda protein artiyormuş ve bazen böyle silik çizgilere neden olabiliyormuşYaptim 2 defa test yaptim hic cizgi gorunmedi bu defa hastaliğimin gecmesini bekleyip yapacagim yer cizgisi diger yaptigim iki teste cikmadi
Benim testim bitti adetim 1 gün gecikti en son adete bi gün kala bakmıştım yine çoook silik hayali bir çizgi vardı , geçen ayda 10 gün gecikti ve yine böyle silik çizgiler oldu hepYaptim 2 defa test yaptim hic cizgi gorunmedi bu defa hastaliğimin gecmesini bekleyip yapacagim yer cizgisi diger yaptigim iki teste cikmadi
Daha oncede yaptim hic cizgi gormedim ilk defa gordum zaten mecburen bekleyecegim 10 gun sonra hersey belli olurBenim testim bitti adetim 1 gün gecikti en son adete bi gün kala bakmıştım yine çoook silik hayali bir çizgi vardı , geçen ayda 10 gün gecikti ve yine böyle silik çizgiler oldu hep