Çizgiye bakarmısınızz

Benim testim daha da silikti bende ilk kuruma çizgisi sandım ama değilmiş. 10 dk içinde çıktıysa çizgi kuruma çizgisi değildir canım. Testi tekrarla hatta bence en güzeli kan vermek.

Hayırlı olsun siz ne kadardır deniyodunuz ,ayriyetten bişe kullandınızmı 1 1nbahar
Eşim tam yeni tedaviye başlamıştı hamileymişim meğer ben birsey kullanmadım beslenmeme özen gösterdim sadece ve yumurtlama dönemini takip ettim. 6 ay önce dış gebelik yaşadım ameliyat olmuştum. 3 aydır deniyorduk. Umarim bu sefer normaldir. İnsallah allah sizede saglikla nasip etsin

Kizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Canım daha yeni gebelik olduğu için çizgi tam gözükmüyor inşallah bebişin karnında ve sağlıklıdır ayrıca bugün gelen kanamada yerleşme kanaması olabilir yoğunluğu kişiden kişiye değişir 3 günü geçmez sen yine de emin olmak için doktoruna git🌸

Canım daha yeni gebelik olduğu için çizgi tam gözükmüyor inşallah bebişin karnında ve sağlıklıdır ayrıca bugün gelen kanamada yerleşme kanaması olabilir yoğunluğu kişiden kişiye değişir 3 günü geçmez sen yine de emin olmak için doktoruna git🌸
Gittim canim doktora hamileyim kesin henüz çok yeni ama. insallah saglikla devam eder beklemedeyiz bakalim 😊

Ben de şuan belirtiler yaşıyorum ama idrar testi ve ya kan testi için çok erken 😊 hamile olduğunu nasıl anladım canım belirtilerin var mıydı kaçıncı gün idrar testi yaptın ? 😊😊
Gece cok sık tuvalete çıktım. Gaz sancısı oldu. Göğüslerim sızladı. Kacinci gun oldugunu bilemicem cunku cok enteresan bir şekilde adetten 1 yada 2 gun once hamile kaldım sanırım. Ve o zaman ki iliskiden 1 hafta geçmişti ki test yaptım adet gelmeyince öyle soyleyebilirim

Gece cok sık tuvalete çıktım. Gaz sancısı oldu. Göğüslerim sızladı. Kacinci gun oldugunu bilemicem cunku cok enteresan bir şekilde adetten 1 yada 2 gun once hamile kaldım sanırım. Ve o zaman ki iliskiden 1 hafta geçmişti ki test yaptım adet gelmeyince öyle soyleyebilirim
Bende de aynı belirtiler var midem ekşiyor gaz hele anlatamam yüzümde sivilceler çıktı hatta benim boynum hiç tutulmaz sabah kalktığımda boynum tutulmuştu Allahıma da dua ettim eğer hamileysem bir belirti versin diye .. inşallah sağlıklı çocuklarımız olur . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🙏🌸💓

Bende de aynı belirtiler var midem ekşiyor gaz hele anlatamam yüzümde sivilceler çıktı hatta benim boynum hiç tutulmaz sabah kalktığımda boynum tutulmuştu Allahıma da dua ettim eğer hamileysem bir belirti versin diye .. inşallah sağlıklı çocuklarımız olur . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🙏🌸💓
İnsallah canım dikkat et kendine yorma ağır kaldirma. Yavaştan test yapmaya basla bakalim sende insallah hayırlı haberler alırsın sivilce bende de oldu. Bir de tüy uzama hızı dikkat çekiciydi 😊

X