Çizgiye bakarmısınızz

büyük ihtimal hamilelik var ama mutlaka kan ver. Ben de geçen günlerde gittim adet tarihim geçtiği halde çok silik olduğundan iki ihtimal oluyor ya dış gebelik ya da geç döllenme. İki gün aralıklarla beta ya bakıp iki katına çıkıp çıkmadığına baktı. Benimkinde geç döllenme imiş simdi her şey yolunda.

Peki üsttekiler pozitif mi sizce ? Daha önce kimyasal yaşadığım için bugün çizgi göremeyince hayal kırıklığı yaşadım
büyük ihtimal hamilelik var ama mutlaka kan ver. Ben de geçen günlerde gittim adet tarihim geçtiği halde çok silik olduğundan iki ihtimal oluyor ya dış gebelik ya da geç döllenme. İki gün aralıklarla beta ya bakıp iki katına çıkıp çıkmadığına baktı. Benimkinde geç döllenme imiş simdi her şey yolunda.

Çok teşekkür ederim cevabınız için , Adetim 4 gün geçti , testim silik bu kadar gecikmeye böyle silik olması normal mi? Sizin nasıldı ?

Eklentiler

• 3671E021-8008-4513-B58C-1A1D1B77719C.jpeg
    296,9 KB · Görüntüleme: 52
Yaptim 2 defa test yaptim hic cizgi gorunmedi bu defa hastaliğimin gecmesini bekleyip yapacagim yer cizgisi diger yaptigim iki teste cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…