34.22 cikti betaGeç döllenme olmuştur belki ondn bu kadr siliktir
34.22 cikti canım beta çok küçük yarın cagirdi doktorum gidicem bakalimVe hemen kan ver kadın doğuma görün iki günnde bir kan ver artış önemli
Kuruma çizgisi değilse ben gördüm ikinci çizgiyi hayırlı olsunBunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinEki Görüntüle 2831622
Hayırlı olsun canım34.22 cikti beta
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah34.22 cikti canım beta çok küçük yarın cagirdi doktorum gidicem bakalim
Cok sagol darısı isteyen herkesin basinaHayırlı olsun canım
Amin allahım inşallah bende istiyorumCok sagol darısı isteyen herkesin başınasın
İnşallah canım Allah tez vakitte nasip etsinA
Amin allahım inşallah bende istiyorum
Var gibi görünüyor canım hayırlısı olsun inşallah
Eşim tam yeni tedaviye başlamıştı hamileymişim meğer ben birsey kullanmadım beslenmeme özen gösterdim sadece ve yumurtlama dönemini takip ettim. 6 ay önce dış gebelik yaşadım ameliyat olmuştum. 3 aydır deniyorduk. Umarim bu sefer normaldir. İnsallah allah sizede saglikla nasip etsin
Varmış canım çok sagolVar gibi görünüyor canım hayırlısı olsun inşallah
Canım daha yeni gebelik olduğu için çizgi tam gözükmüyor inşallah bebişin karnında ve sağlıklıdır ayrıca bugün gelen kanamada yerleşme kanaması olabilir yoğunluğu kişiden kişiye değişir 3 günü geçmez sen yine de emin olmak için doktoruna gitKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Gittim canim doktora hamileyim kesin henüz çok yeni ama. insallah saglikla devam eder beklemedeyiz bakalimCanım daha yeni gebelik olduğu için çizgi tam gözükmüyor inşallah bebişin karnında ve sağlıklıdır ayrıca bugün gelen kanamada yerleşme kanaması olabilir yoğunluğu kişiden kişiye değişir 3 günü geçmez sen yine de emin olmak için doktoruna git
Bunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinEki Görüntüle 2831622
Ben de şuan belirtiler yaşıyorum ama idrar testi ve ya kan testi için çok erkenGittim canim doktora hamileyim kesin henüz çok yeni ama. insallah saglikla devam eder beklemedeyiz bakalim
Gece cok sık tuvalete çıktım. Gaz sancısı oldu. Göğüslerim sızladı. Kacinci gun oldugunu bilemicem cunku cok enteresan bir şekilde adetten 1 yada 2 gun once hamile kaldım sanırım. Ve o zaman ki iliskiden 1 hafta geçmişti ki test yaptım adet gelmeyince öyle soyleyebilirimBen de şuan belirtiler yaşıyorum ama idrar testi ve ya kan testi için çok erkenhamile olduğunu nasıl anladım canım belirtilerin var mıydı kaçıncı gün idrar testi yaptın ?
Bende de aynı belirtiler var midem ekşiyor gaz hele anlatamam yüzümde sivilceler çıktı hatta benim boynum hiç tutulmaz sabah kalktığımda boynum tutulmuştu Allahıma da dua ettim eğer hamileysem bir belirti versin diye .. inşallah sağlıklı çocuklarımız olur . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnGece cok sık tuvalete çıktım. Gaz sancısı oldu. Göğüslerim sızladı. Kacinci gun oldugunu bilemicem cunku cok enteresan bir şekilde adetten 1 yada 2 gun once hamile kaldım sanırım. Ve o zaman ki iliskiden 1 hafta geçmişti ki test yaptım adet gelmeyince öyle soyleyebilirim
İnsallah canım dikkat et kendine yorma ağır kaldirma. Yavaştan test yapmaya basla bakalim sende insallah hayırlı haberler alırsın sivilce bende de oldu. Bir de tüy uzama hızı dikkat çekiciydiBende de aynı belirtiler var midem ekşiyor gaz hele anlatamam yüzümde sivilceler çıktı hatta benim boynum hiç tutulmaz sabah kalktığımda boynum tutulmuştu Allahıma da dua ettim eğer hamileysem bir belirti versin diye .. inşallah sağlıklı çocuklarımız olur . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn