Lütfen testimi yorumlar mısınız?

Ebe de öyle dedi.ama tedirgin oldum hala aynı diye ama tabi bir koyulaşma var iyice pembeleşmis ama kip kırmızı değil
Canim benimde ikinci çizgi silikti iki gun ara ile testi tekrarladm git gide koyulasti benim kan verme gibi sandimda yok yurtdışında yaşıyorum 18 Aralık jinekoloji randevu var bakalım o zaman öğreneceğim sağlık mi kaç haftalık kese var mi senin kan testinde çıkmasına rağmen çok endişelisin ben o kadar değilim endişe etme herşey güzel olacak minigini sağ salim kucağına alırsın inşallah

Canim benimde ikinci çizgi silikti iki gun ara ile testi tekrarladm git gide koyulasti benim kan verme gibi sandimda yok yurtdışında yaşıyorum 18 Aralık jinekoloji randevu var bakalım o zaman öğreneceğim sağlık mi kaç haftalık kese var mi senin kan testinde çıkmasına rağmen çok endişelisin ben o kadar değilim endişe etme herşey güzel olacak minigini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim 💙

Testlere o kadar para dökmeye gerek yok ya bende de geçen ay yalancı çizgi çıkardı çok sevinip sonra mens olunca üzüldüm. Bu ay asla yapmıyorum gecikirsem üç dört gün kan vereceğim. Umarım bebisler bizledir 🙏
İnsan sabırsızlanıyor malesef ve bu testlerden yapıyor. Hayal kırıklığı kötü oluyor sonunda tabi 🙁

İnsan sabırsızlanıyor malesef ve bu testlerden yapıyor. Hayal kırıklığı kötü oluyor sonunda tabi 🙁
Siteyi o kadar çok okudum ki özellikle erken testler bile yanlış çıkarıyor ve çok pahalılar o zaman ne diye kendimizi üzelim ki. Hem erken öğrenmekte kötü oluyor ultrasonda görmek içşn daha çok bekleyeceğiz :)

X