• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çizgi varmı ??

elayld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
85
8
1
27
Test markası days doctor adetim günüm yarın ama bugün çamaşırımda leke gelmiş test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_9320.jpeg
    IMG_9320.jpeg
    233,2 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba
Testinizin markası nedir benim de bugün regl günüm test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez çok heyecanlıyım 🥲 olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_7732.jpeg
    IMG_7732.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 115
Hanımlarr Days Doctor ve artımed aşırı fazla yalancı pozitif çıkan ya düzgün marka kaset test ya kan verin bu şekilde üzülen çok insan var

Merhaba
Testinizin markası nedir benim de bugün regl günüm test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez çok heyecanlıyım 🥲 olabilir mi acaba
Benimde bugün böyle çıktı Days doctor marka ama geçen ayda yalancı pozitif verdi elimde var diye yapayım dedim kan verdiniz mi

Eklentiler

• IMG_6383.jpeg
    IMG_6383.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 74
Benimde bugün böyle çıktı Days doctor marka ama geçen ayda yalancı pozitif verdi elimde var diye yapayım dedim kan verdiniz mi
Benim de dün akşam sizin gibiydi. Bu sabah tekrarladım çizgi çok daha koyu şekilde belirdi. Henüz kan vermedim öğlen mi gitsem yoksa cuma direk kadın doğum doktoruna mı kararsızım

Günaydın bu sabah ilk idrarla yaptığım testler de şu şekilde çıkınca gidip kan verdim yarın öğlen gibi çıkacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum 🥲

Eklentiler

• IMG_7744.jpeg
    IMG_7744.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 58
Benim de dün akşam sizin gibiydi. Bu sabah tekrarladım çizgi çok daha koyu şekilde belirdi. Henüz kan vermedim öğlen mi gitsem yoksa cuma direk kadın doğum doktoruna mı kararsızım
Eğer daha belirgin olduysa vardır bence. İlk kan verin artışa göre gidersiniz kadın doğuma

Günaydın bu sabah ilk idrarla yaptığım testler de şu şekilde çıkınca gidip kan verdim yarın öğlen gibi çıkacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum 🥲
Merhaba var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim yarın çıkar dediler ama bazen akşam da çıkabiliyor

Merhaba var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim yarın çıkar dediler ama bazen akşam da çıkabiliyor
Amin inşallah siz de öyle ♥️
Hayır ya hala çıkmadı 2 dakikada 1 e nabız sistemine giriyorum psikopat gibi oldum bilsem hastaneye giderdim direk. Siz de aile hekiminde mi kan verdiniz benim gibi

Amin inşallah siz de öyle ♥️
Hayır ya hala çıkmadı 2 dakikada 1 e nabız sistemine giriyorum psikopat gibi oldum bilsem hastaneye giderdim direk. Siz de aile hekiminde mi kan verdiniz benim gibi
Evet aile hekimi böyle oluyor ya devlette yapmıyor çoğu zaman özel de çok pahalı mecbur bekleyeceğiz

Back