Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorumu yanlış anlamayın. Bu testleri açınca böyle daha mı net gözüküyor ?Test markası days doctor adetim günüm yarın ama bugün çamaşırımda leke gelmiş test yaptım böyle çıktı
Evet üstünde cam olunca bi gölge düşüyor enazından ben öyle görüyorum açıyorum geneldeSorumu yanlış anlamayın. Bu testleri açınca böyle daha mı net gözüküyor ?
Senin çizgi baya belirgin canım bence kan testi verMerhaba
Testinizin markası nedir benim de bugün regl günüm test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez çok heyecanlıyım olabilir mi acaba
Benimde bugün böyle çıktı Days doctor marka ama geçen ayda yalancı pozitif verdi elimde var diye yapayım dedim kan verdiniz miMerhaba
Testinizin markası nedir benim de bugün regl günüm test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez çok heyecanlıyım olabilir mi acaba
Benim de dün akşam sizin gibiydi. Bu sabah tekrarladım çizgi çok daha koyu şekilde belirdi. Henüz kan vermedim öğlen mi gitsem yoksa cuma direk kadın doğum doktoruna mı kararsızımBenimde bugün böyle çıktı Days doctor marka ama geçen ayda yalancı pozitif verdi elimde var diye yapayım dedim kan verdiniz mi
Eğer daha belirgin olduysa vardır bence. İlk kan verin artışa göre gidersiniz kadın doğumaBenim de dün akşam sizin gibiydi. Bu sabah tekrarladım çizgi çok daha koyu şekilde belirdi. Henüz kan vermedim öğlen mi gitsem yoksa cuma direk kadın doğum doktoruna mı kararsızım
Kesin var hayırlı olsunGünaydın bu sabah ilk idrarla yaptığım testler de şu şekilde çıkınca gidip kan verdim yarın öğlen gibi çıkacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Merhaba var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olurGünaydın bu sabah ilk idrarla yaptığım testler de şu şekilde çıkınca gidip kan verdim yarın öğlen gibi çıkacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Amin inşallah siz de öyleMerhaba var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim yarın çıkar dediler ama bazen akşam da çıkabiliyor
Bana yarın saat 13ten sonra dediler bir de Allahım bekle bekle gelmezMerhaba var gibi duruyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim yarın çıkar dediler ama bazen akşam da çıkabiliyor
Bence de var umarım bebis seninledirGünaydın bu sabah ilk idrarla yaptığım testler de şu şekilde çıkınca gidip kan verdim yarın öğlen gibi çıkacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Evet aile hekimi böyle oluyor ya devlette yapmıyor çoğu zaman özel de çok pahalı mecbur bekleyeceğizAmin inşallah siz de öyle
Hayır ya hala çıkmadı 2 dakikada 1 e nabız sistemine giriyorum psikopat gibi oldum bilsem hastaneye giderdim direk. Siz de aile hekiminde mi kan verdiniz benim gibi
Size akşama çıkabilir mi sonuç dediler mi bana hastaneye gönderiyorum yarın 13ten sonra dedilerEvet aile hekimi böyle oluyor ya devlette yapmıyor çoğu zaman özel de çok pahalı mecbur bekleyeceğiz
Ben dün akşam aldım negatif maalesef ama inşallah sizin pozitiftirSize akşama çıkabilir mi sonuç dediler mi bana hastaneye gönderiyorum yarın 13ten sonra dediler
pozitif evet beta artışını takip edeceğiz bakalım. Gönlünüzü ferah tutun doğru zamanda bize bulacaktır bebeklerimizBen dün akşam aldım negatif maalesef ama inşallah sizin pozitiftir