• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Gebelik testi silik çizgi?

Hamile olduğumu sanmiyorum. Umudumu kestim ben. Ama farklı bir durum olur diye doktora gitmeyi düşünüyorum. İşim çok yoğun izn ala bilirsem bakicam
Neden kırmızı kartları görmedikçe umut kesilmez. Ben bu ay sadece adet bitiminden sonra 4/5 günü değerlendirebildim şehir dışına ailemin yanına geldim ona rağmen hala acaba var mıdır diye düşünüyorum. Umudunu kaybetme

Kız senin durumun ne olduuu kan verdin mi
Yok canım vermedim. Benim bat şubat 4 falan sanırım. Daha var beklemek istiyorum negatifleri görünce üzülüyorum cuma erken gebelik testi yapacam. Pazartesi de kadın doğumda randevum var bata 1 gün kalmış oluyor çıkarsa çıkar yoksa da napalım🙄

Neden kırmızı kartları görmedikçe umut kesilmez. Ben bu ay sadece adet bitiminden sonra 4/5 günü değerlendirebildim şehir dışına ailemin yanına geldim ona rağmen hala acaba var mıdır diye düşünüyorum. Umudunu kaybetme
İnşallah vardır canım senin güzel haberini alırız. 4 sene olmayınca insan pek umutlanamiyor. Hayırlısı hakkimizda

Yok canım vermedim. Benim bat şubat 4 falan sanırım. Daha var beklemek istiyorum negatifleri görünce üzülüyorum cuma erken gebelik testi yapacam. Pazartesi de kadın doğumda randevum var bata 1 gün kalmış oluyor çıkarsa çıkar yoksa da napalım🙄
Benim de yarın adet olmam lazım. Umarım olmam diye de dua ediyorum. Seni de takipteyim 🙏🏻 Rabbim yardımcımız olsun güzel haberlerini bekliyorum 🌺🌺

Normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim bugün acile gidip test verdim 9.9 çıktı şuan da kahverengi lekelenmem oldu sizce neler oluyor

Normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim bugün acile gidip test verdim 9.9 çıktı şuan da kahverengi lekelenmem oldu sizce neler oluyor
Leken yerleşmedir İnşallah canım değerin hamişsin gibi çıkmış. Bugün yarın bi bak lekelerini takip et tekrar kan ver. İnşallah yükselir betan🌸

İnşallah ya yarın yada diğer gün test yaptıracam yine leke görünce moralim bozuldu
Yani İnşallah kimyasal değildir diyelim onun dışında yerleşme kahverengi ve açık pembe oluyormuş belki geç döllendi değerin yeni yükselmeye başladı da yerleşme görüyorsundur aşkım çok stres yapma ama yarın öbür gün kan ver tekrar

Back