- 1 Ocak 2025
- 167
- 56
- 13
- 26
Test falan yapmadın mı peki hiçBen battan sadece 3 gün erken oldum ama kısa ve agrisizoldu. Geçen çarşamba temizlendim. Yumurtlama da olamaz bende bu kadar erken kasik ağrısıbas ağrısı ve mide yanma var şimdi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test falan yapmadın mı peki hiçBen battan sadece 3 gün erken oldum ama kısa ve agrisizoldu. Geçen çarşamba temizlendim. Yumurtlama da olamaz bende bu kadar erken kasik ağrısıbas ağrısı ve mide yanma var şimdi de
Hamile olduğumu sanmiyorum. Umudumu kestim ben. Ama farklı bir durum olur diye doktora gitmeyi düşünüyorum. İşim çok yoğun izn ala bilirsem bakicamTest falan yapmadın mı peki hiç
Kız senin durumun ne olduuu kan verdin miTest falan yapmadın mı peki hiç
Neden kırmızı kartları görmedikçe umut kesilmez. Ben bu ay sadece adet bitiminden sonra 4/5 günü değerlendirebildim şehir dışına ailemin yanına geldim ona rağmen hala acaba var mıdır diye düşünüyorum. Umudunu kaybetmeHamile olduğumu sanmiyorum. Umudumu kestim ben. Ama farklı bir durum olur diye doktora gitmeyi düşünüyorum. İşim çok yoğun izn ala bilirsem bakicam
Yok canım vermedim. Benim bat şubat 4 falan sanırım. Daha var beklemek istiyorum negatifleri görünce üzülüyorum cuma erken gebelik testi yapacam. Pazartesi de kadın doğumda randevum var bata 1 gün kalmış oluyor çıkarsa çıkar yoksa da napalımKız senin durumun ne olduuu kan verdin mi
İnşallah vardır canım senin güzel haberini alırız. 4 sene olmayınca insan pek umutlanamiyor. Hayırlısı hakkimizdaNeden kırmızı kartları görmedikçe umut kesilmez. Ben bu ay sadece adet bitiminden sonra 4/5 günü değerlendirebildim şehir dışına ailemin yanına geldim ona rağmen hala acaba var mıdır diye düşünüyorum. Umudunu kaybetme
Benim de yarın adet olmam lazım. Umarım olmam diye de dua ediyorum. Seni de takipteyim Rabbim yardımcımız olsun güzel haberlerini bekliyorumYok canım vermedim. Benim bat şubat 4 falan sanırım. Daha var beklemek istiyorum negatifleri görünce üzülüyorum cuma erken gebelik testi yapacam. Pazartesi de kadın doğumda randevum var bata 1 gün kalmış oluyor çıkarsa çıkar yoksa da napalım
İnşallah seninde vardır güzelim benim. Bence bi test hatta en garantisi bi kan vermelisinİnşallah vardır canım senin güzel haberini alırız. 4 sene olmayınca insan pek umutlanamiyor. Hayırlısı hakkimizda
Ayy İnşallah hamişsindir de adet olmazsın çok teşekkür ederim sende güzel haberlerini ver banaBenim de yarın adet olmam lazım. Umarım olmam diye de dua ediyorum. Seni de takipteyim Rabbim yardımcımız olsun güzel haberlerini bekliyorum
Leken yerleşmedir İnşallah canım değerin hamişsin gibi çıkmış. Bugün yarın bi bak lekelerini takip et tekrar kan ver. İnşallah yükselir betan♥Normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim bugün acile gidip test verdim 9.9 çıktı şuan da kahverengi lekelenmem oldu sizce neler oluyor
Kimyasal olmuş olabilir her ihtimale karşı en kısa zamanda kadın dogumcuyla görüşünNormalde adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim bugün acile gidip test verdim 9.9 çıktı şuan da kahverengi lekelenmem oldu sizce neler oluyor
Bir az daha bekleyim. Belki erken yumurtluyorum diye lh testi vardı yaptım yok çok silik çıktı. Gebelik olunca ovu testi de koyu cikarmis demekki yok.İnşallah seninde vardır güzelim benim. Bence bi test hatta en garantisi bi kan vermelisin
Bir kaç gün daha bekle canım dediğin gibi olmazsa bi kadım doğum druna gidersinBir az daha bekleyim. Belki erken yumurtluyorum diye lh testi vardı yaptım yok çok silik çıktı. Gebelik olunca ovu testi de koyu cikarmis demekki yok.
İnşallah ya yarın yada diğer gün test yaptıracam yine leke görünce moralim bozulduLeken yerleşmedir İnşallah canım değerin hamişsin gibi çıkmış. Bugün yarın bi bak lekelerini takip et tekrar kan ver. İnşallah yükselir betan♥
Leken yerleşmedir İnşallah canım değerin hamişsin gibi çıkmış. Bugün yarın bi bak lekelerini takip et tekrar kan ver. İnşallah yükselir betan♥
İnşallah ya yarın yada diğer gün test yaptıracam yine leke görünce moralim bozuldu
Birde sancı var gibi
Yani İnşallah kimyasal değildir diyelim onun dışında yerleşme kahverengi ve açık pembe oluyormuş belki geç döllendi değerin yeni yükselmeye başladı da yerleşme görüyorsundur aşkım çok stres yapma ama yarın öbür gün kan ver tekrarİnşallah ya yarın yada diğer gün test yaptıracam yine leke görünce moralim bozuldu
Öğle yapicam en azından sebebini bileyim. 6 ay önce kontrole gitmiştim tup bebek için doktor gerek yok sabrli ol demisti. Sonra bidaha da kontrole falan gitmedim. Belki kist olmusturBir kaç gün daha bekle canım dediğin gibi olmazsa bi kadım doğum druna gidersin
İnşallah gebeliktir canım benim Rabbim yüzünü güldürsünnÖğle yapicam en azından sebebini bileyim. 6 ay önce kontrole gitmiştim tup bebek için doktor gerek yok sabrli ol demisti. Sonra bidaha da kontrole falan gitmedim. Belki kist olmustur
İnşallah canım. Allah kimseyi evlatla sınaması . İsteyen her kese nasip etsin. Bı tanidigim kazayla hamile olduğunu soyledi cok sinirlendim gerçekten. İstemeyenlere değil de isteyenlere nasip olur insallahİnşallah gebeliktir canım benim Rabbim yüzünü güldürsünn