• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Gebelik testi silik çizgi?

Kızlar ne yaptınız var mı hamiş olan belirtisi artan 🙄 benim belirtiler gittikçe artıyor yaa

Bu ay gerçekten büyük bir sürpriz olur eğer varsa, ovulasyon testi kullanıyordum hiç pik göremedim eğer bebeğim varsa gerçekten şok olurum yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz, inşallah bende başkalarına derim bende bebeğimi bu şekilde öğrendim diye 😍
Aynısını yaşıyorum

Benim de şöyle bi durum oldu normalde adet sürem 6 gün falan ama bu ay sadece 1 gün adet oldum kesildi . Kesilmeden önce iki defa pıhtı şeklinde geldi sonra damlalar şeklinde kahverengi kanamam oldu.ped doldurmadı hiçbiri de pazartesi kan vericem inşallah varsa mutlu olurum 🙈

Eklentiler

• 1000009397.jpg
    1000009397.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000009400.jpg
    1000009400.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 8
Kızlarrr🥹🫶🏻 bugün 19.gün
Ayy kuzumm çookk sevindimmm çookk hayırlı olsunn sağlıkla al kucağınaa🐣🤗🙃🌸😘 bata ne kadar kala öğrendin ya yarın kan verip vermemek arasında direniyorum. Ya çok saçma diyebilirsiniz iki gündür ne yiyorsam çıkarıyorum af edersin inanılmaz kötü midem. Sürekli olarak idrara çıkıyorum kasık ağrım oluyor bacağıma vuruyor enfeksiyon mu gebelik mi bilmiyorum🥺

Ayy kuzumm çookk sevindimmm çookk hayırlı olsunn sağlıkla al kucağınaa🐣🤗🙃🌸😘 bata ne kadar kala öğrendin ya yarın kan verip vermemek arasında direniyorum. Ya çok saçma diyebilirsiniz iki gündür ne yiyorsam çıkarıyorum af edersin inanılmaz kötü midem. Sürekli olarak idrara çıkıyorum kasık ağrım oluyor bacağıma vuruyor enfeksiyon mu gebelik mi bilmiyorum🥺
Herşey olabilir balım umudunu kaybetme benim günüm 1 hafta geçtikten sonra negatifti 15.gün yine negatifti 19.gün yaptım bu şekilde öğrendim en iyisi kan ver inşallah vardır 🥰🫶🏻

Herşey olabilir balım umudunu kaybetme benim günüm 1 hafta geçtikten sonra negatifti 15.gün yine negatifti 19.gün yaptım bu şekilde öğrendim en iyisi kan ver inşallah vardır 🥰🫶🏻
Oyy Maşallah nasılda nazlanmış annesine 😘🤗 bakalım aşkım yarın bi kan vereyim de erkendir belki bilmiyorum çıkmazsa haftaya pazartesi de yaparım yine çıkmazsa sonrası bir iki güne adet olurum zaten

Oyy Maşallah nasılda nazlanmış annesine 😘🤗 bakalım aşkım yarın bi kan vereyim de erkendir belki bilmiyorum çıkmazsa haftaya pazartesi de yaparım yine çıkmazsa sonrası bir iki güne adet olurum
Benim de şöyle bi durum oldu normalde adet sürem 6 gün falan ama bu ay sadece 1 gün adet oldum kesildi . Kesilmeden önce iki defa pıhtı şeklinde geldi sonra damlalar şeklinde kahverengi kanamam oldu.ped doldurmadı hiçbiri de pazartesi kan vericem inşallah varsa mutlu olurum 🙈
canım benimde aynı şekilde seninkiyle benimde 2 gün sürdü sadece. 5 gün sonra falan da pembe akıntıyla beraber lekem oldu gün içinde 2 defa peçeteye gelecek kadar. Bende yarın kan verecem bat 4 şubat bilmiyorum yaa

Oyy Maşallah nasılda nazlanmış annesine 😘🤗 bakalım aşkım yarın bi kan vereyim de erkendir belki bilmiyorum çıkmazsa haftaya pazartesi de yaparım yine çıkmazsa sonrası bir iki güne adet olurum

canım benimde aynı şekilde seninkiyle benimde 2 gün sürdü sadece. 5 gün sonra falan da pembe akıntıyla beraber lekem oldu gün içinde 2 defa peçeteye gelecek kadar. Bende yarın kan verecem bat 4 şubat bilmiyorum yaa
Bekle biraz daha gülüm bazen erken çıkmayabiliyor leken yoğun olmazsa korkma bekle 🫶🏻🤍

Hayrlisi olsun inşallah mübarek aylarda 🙏🏼

Bekle biraz daha gülüm bazen erken çıkmayabiliyor leken yoğun olmazsa korkma bekle 🫶🏻🤍
Aşkım o lekeyi ayın 19 unda gördüm belirtim de psikolojik de değilse çok arttı çıkmaz mı acaba bilmiyorum ki bat da şubat 4 sanırım
En iyisi bekle günün geçsin 1 hafta sonra test yap eğer çıkmazsa kan verirsin 🥰
Dayanamayıp yarın bi kan vericem aşkım. En azından çıkmasa da beni bir hafta daha götürür o sonuç. İçim içimi yemez böyle

Back