• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Gebelik testi silik çizgi?

İnşallah canım. Allah kimseyi evlatla sınaması . İsteyen her kese nasip etsin. Bı tanidigim kazayla hamile olduğunu soyledi cok sinirlendim gerçekten. İstemeyenlere değil de isteyenlere nasip olur insallah
Aminn Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin canım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur🌸 sıkma canını lütfen♥

İnşallah canım. Allah kimseyi evlatla sınaması . İsteyen her kese nasip etsin. Bı tanidigim kazayla hamile olduğunu soyledi cok sinirlendim gerçekten. İstemeyenlere değil de isteyenlere nasip olur insallah
Benimde beyaz akıntım ve adet gibi sancılarım iyice arttı bende bu ay elendim gibi erken sökülcem galiba.

Benimde beyaz akıntım ve adet gibi sancılarım iyice arttı bende bu ay elendim gibi erken sökülcem galiba.
Hamilelikle adet ağrıları benzer. Pozitif düşün. Şuan benim de hala adet ağrısı gibi ağrım devam ediyor. İnşallah pozitifi de görürsün. Göremesen de üzülme vücut kendini hazirliyordur.

Back