- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Beğendin mi samdanım?
Anladın da ben meraklıyım. Ona ne dersiniz?Himm anladım desenli tabi olmaz tabi üzerine öyleyse
Desenmi yapmışlar boya üstüne. Duvar kagitlaridir desenli ya da..Anladın da ben meraklıyım. Ona ne dersiniz?
Durmuyor mu resimler canım. Gönder bakalım bizde bayılalımbeğenmek ne demek judybayıldım bayıldım
ellerinize emeklerinize sağlık. eskiden ben de yapardim:)
Ha evet duvar kağıdıDesenmi yapmışlar boya üstüne. Duvar kagitlaridir desenli ya da..
Durmuyor mu resimler canım. Gönder bakalım bizde bayılalım
Olsun buranin öyle bir şartı yok. Çizmek gönlünden gelmişse elbette çıkmıştır ortaya birşeyleryok annemde kaldı resimler judym:) coooooookkkk uzun zamandır çizmiyorum:)
ara ara bi heves gelse de ciddi bı adım atmadim henüz.
bakayim telefonda kalam bişey varsa atarim ama sizinkilerin yakınından bile geçemez:)
Teşekkür ederim yangincimHepsi cok guzel, bayıldım❤ ellerine saglık ❤❤❤
Bende hıc boyle beceriler yok canım ya cok isterdim. Boyle gorunce cok hosuma gıdıyor. Allah sana bahsetmıs ne guzelTeşekkür ederim yangincimvarsa senide bekleriz
O ne demek canım eminim çok güzeldiryok annemde kaldı resimler judym:) coooooookkkk uzun zamandır çizmiyorum:)
ara ara bi heves gelse de ciddi bı adım atmadim henüz.
bakayim telefonda kalam bişey varsa atarim ama sizinkilerin yakınından bile geçemez:)
Bende hıc boyle beceriler yok canım ya cok isterdim. Boyle gorunce cok hosuma gıdıyor. Allah sana bahsetmıs ne guzel ❤
Karala gelip muhtesemlerle susleyimBecerikli arkadaşlarımız var olduğu kadar paylaşmaya devam. Şu aralar karaladikca karalayasim geliyor
Hangi açıdan baksan başka bir güzellik...
Olsun buranin öyle bir şartı yok. Çizmek gönlünden gelmişse elbette çıkmıştır ortaya birşeyler
O ne demek canım eminim çok güzeldirannenden istersin fotolarını merak ediyorum canımcım
Teşekkür ederimHangi açıdan baksan başka bir güzellik...
Teşekkür ederim"her kadın çiçektir ve dik durması için güçlü bir gövdeye ihtiyacı vardır" adlı eserim olur