Cizdiklerimiz

Bende heveslendim fircalarami atmistim yeniden almam gerek malzeme
Tüm malzemelerim var. Evlenmeden önce bi tabloya başlamıştım karakalemle altyapısını oluşturdum, güzelce yepisyeni yağlı boyalar da aldıydım. Araya düğün falan girdi kaldı öyle. 4 sene geçmiş yeni çıkardım daha devam edeyim diye azcık boyayıp bırakıyorum

Bitir de bize at gözümüz gönlümüz açılsın

Ohoo hanımlara bak biz napalım mandalamızı mı paylaşalım

Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğim hipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle

Ay dimi yaa insanı hipnoz ediyor bu videolar resmen. Gözünü alamıyorsun

Niye kız çizsene ne güzel. Ben özel günlere yaptım hediye derdinden kurtulmuş oluyorsun yaratıcı bi hediye oluyor
Ben bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptım

Ben bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptım
Ya ben ciddi ciddi sipariş alıyordum bi ara en yakın arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı arkadaş durumundan para almadım kız da mahçup olmamak için kitap hediye etti bana

Tablo yapmaya malzeme alıcam sizin sayenizde ben baya ara verdim ya yağlı boyalar sulu boyalar özledim resimler dosyada kaldı gitti öyle 1 senedir hiç cizmiyorum
Yapın yapın bebiş gelince zor olur hemde de zihin dinlenir

Ohoo hanımlara bak biz napalım mandalamızı mı paylaşalım

Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğim hipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle

Bende bayılıyorum izlemeye.. içim gidiyor hem hemen yapasin geliyor ama tembellik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…