Tüm malzemelerim var. Evlenmeden önce bi tabloya başlamıştım karakalemle altyapısını oluşturdum, güzelce yepisyeni yağlı boyalar da aldıydım. Araya düğün falan girdi kaldı öyle. 4 sene geçmiş yeni çıkardım daha devam edeyim diyeBende heveslendim fircalarami atmistim yeniden almam gerek malzeme
Bitir de bize at gözümüz gönlümüz açılsınTüm malzemelerim var. Evlenmeden önce bi tabloya başlamıştım karakalemle altyapısını oluşturdum, güzelce yepisyeni yağlı boyalar da aldıydım. Araya düğün falan girdi kaldı öyle. 4 sene geçmiş yeni çıkardım daha devam edeyim diyeazcık boyayıp bırakıyorum
Çok guzeeel.Eki Görüntüle 2692780
Bu da kızımın yatağının başlığının üstüne çizdiğim kedimiz
Tahta kalemi ve kuru boya ile
Vardır vardııır.Portre cizmiyorum çizerim ama o kategori yok bende
Yok kız bilerek cizmiyorum benVardır vardııır.Ayrıca onun kolay yolu var ki. Söylerim sana bi ara sır ama ressam sırrı
Ay dimi yaa insanı hipnoz ediyor bu videolar resmen. Gözünü alamıyorsunOhoo hanımlara bakbiz napalım mandalamızı mı paylaşalım
Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğimhipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle
Ya çok tatlısınBitir de bize at gözümüz gönlümüz açılsın
Niye kız çizsene ne güzel. Ben özel günlere yaptım hediye derdinden kurtulmuş oluyorsun yaratıcı bi hediye oluyorYok kız bilerek cizmiyorum ben
Ben bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptımNiye kız çizsene ne güzel. Ben özel günlere yaptım hediye derdinden kurtulmuş oluyorsun yaratıcı bi hediye oluyor
Hep kediliEki Görüntüle 2692785 Eki Görüntüle 2692786 Eki Görüntüle 2692787
Bunlar da kara kalem duvar boyamalarım
Sen duvarları boyuyorsun senin minnak nabarEki Görüntüle 2692785 Eki Görüntüle 2692786 Eki Görüntüle 2692787
Bunlar da kara kalem duvar boyamalarım
Ya ben ciddi ciddi sipariş alıyordum bi araBen bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptım
Kedilere bayılıyorumHep kedilibayıldım ya hepsi çok tatlıııı
Yapın yapın bebiş gelince zor olur hemde de zihin dinlenirTablo yapmaya malzeme alıcam sizin sayenizdeben baya ara verdim ya yağlı boyalar sulu boyalar özledim resimler dosyada kaldı gitti öyle 1 senedir hiç cizmiyorum
Onlara da vermiştim bir duvarıSen duvarları boyuyorsun senin minnak nabar
Bende bayılıyorum izlemeye.. içim gidiyor hem hemen yapasin geliyor ama tembellik oluyorOhoo hanımlara bakbiz napalım mandalamızı mı paylaşalım
Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğimhipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle