- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.107
Ben bunu yaparım ya
Haydi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu yaparım ya
Haydi bekliyoruz
Terapi gibi oluyor ya hele bitince guzeligine kendin hayran kalıyorsun ya en güzel yeriYapın yapın bebiş gelince zor olur hemde de zihin dinlenir
Pembe tonlarda olanı çerçeveletip astım salonumun duvarına
Çok hoş duruyor gerçekten şimdi de bi iş üstündeyim ama hevessizim ya ayda bir biraz boyuyorum o kadar
Yaparsan paylaşırsın burda. Takipteyim
Ben de asma derdi olmasın diye direkt duvara çiziyorumBende astım. Karınca kararinca yapıyoruz ben hep kendim kendime gelistirdigim şeyler. Yani çok yaptım aslında.. boya almak hobim oldu
Bizim duvarlar böyle beyaz olsa ben de yapardım yaaBen de asma derdi olmasın diye direkt duvara çiziyorum
Ev sizinse rahat çizilir. Ama emanet evde arkamızdan söverlerBen de asma derdi olmasın diye direkt duvara çiziyorum
Lakin taşınınca yeni ev sahiplerine armağan ediyorum (mecbur)
Renkler çok hooşş
Ben akrilik yağlı guaj herşeyi karistiriyorumRenkler çok hooşş
Guaş mı bu? Türkçede de mi guaş onu bilmiyorum ama umarım öyledir rezil olmam
Şimdiki bizim de...Ev sizinse rahat çizilir. Ama emanet evde arkamızdan söverler
Şimdiki bizim de...
En güzelini kirada bıraktım, umuyorum hayır dua ediyorlardır
Seninkiler siyahmiBizim duvarlar böyle beyaz olsa ben de yapardım yaa
He guajmış gene iyi karıştırdığın için böyle mat güzel tonlar ortaya çıkmışBen akrilik yağlı guaj herşeyi karistiriyorum
Bizim duvarlarda şeyler var ya. Sen bilirsin. Türkçesini bilmiyorum, renkli desenli kağıtlar olur ya duvarları kaplarlar. Onlardan varSeninkiler siyahmi
Himm anladım desenli tabi olmaz tabi üzerine öyleyseBizim duvarlarda şeyler var ya. Sen bilirsin. Türkçesini bilmiyorum, renkli desenli kağıtlar olur ya duvarları kaplarlar. Onlardan var