• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çitosumuz Serdar'ı Kaybetti

KIZLAR ÇİTOS BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞ SORANLARA SÖYLE YAZMIŞ
SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM EVLAT ACISI ÇOK ZORMUŞ...ÖĞLEDEN SONRA OĞLUMUN CENAZESİNİ EVE GETİRECEKLER ORDANDA GÖTÜRÜP DEFNEDECEZ YAZMIŞ

offf allahım bu nasıl bi kader sen yardım et citosumuza mafoldumben
bebeğin ölüm nedeni henüz açıklanmamış roprlar çıkınca belli olacakmış neden öldüğü senağlama

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah sabırlar versinnn.....:çok üzgünüm:

SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM EVLAT ACISI ÇOK ZORMUŞ...ÖĞLEDEN SONRA OĞLUMUN CENAZESİNİ EVE GETİRECEKLER ORDANDA GÖTÜRÜP DEFNEDECEZ YAZMIŞ

bebeğin ölüm nedeni henüz açıklanmamış roprlar çıkınca belli olacakmış neden öldüğü senağlama

kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim inanın
boğazım düğüm düğüm
dün akşam bu haberi aldım ve uyuyamadım hep seni düşündüm elim karnımdasenağlama
rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin:Saruboceq:
Allahtan baş sağlığı diliyorum rabbim sabırların büyüğünü versin :Saruboceq:

senağlama senağlama

ölümden nerdeyse 3 gun önce ultrasondan görmüştü ya mafoldumben
hersey yolundaydı sağlıklıydı
anlamadım neden senağlama

"Allah'tan yardım dileyin ve sabredin. Gerçek şu ki, arz Allah'ındır; ona kullarından dilediğini mirasçı kılar. En güzel sonuç muttakiler içindir." dedi. (Araf Suresi,128)

mafoldumben

mafoldumbenmafoldumben
küçücük bir beden
nasıl defnedicek annesi daha ona doyamadan
bu nasıl bir acıdır
biz bile bu kadr üzülürken nasıl dayanır
ALLAHım sen yardım et
düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyo
ALLAHım sen sabır ver arkadaşımıza

her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardırr. hayırlısı böleymiş allahım sabır versinn dayanma gücü versin yaşamayan bilemez evlat acısını allahım yaşatmasın.

guzum 1-2 gündür karnında haraket etmediğini farketmiş sonra doktora gitmiş diye duydum benmafoldumben

yok canim ya en son okudugumda demisti yatirmadi beni diye mafoldumben
of düsünmek istemiyorum,onu teselli edicek sözler ariyorum ama bulamiyorum..
anne olduktan sonra dahada duygusallastim ben ya senağlama
Allahim sen dualarimizi kabul et ve baharimiza sabir ver ya rabbim :Saruboceq:

bugünlerde çok haber aldım;azraiil meleklerin peşinde adeta..tabi emir Rabbimden..
onu çok zor günler bekliyor;acılar;haykırışlar..ben bir bucuk yıldır aynı şeyleri hissediyorum;
ilk defa kızıma hamile oldugumu yazarak üyeliğimi baslattıgım bu siteden destek alıyorum..
Allah arkadasımıza sabır versin;ölüm çok zor;ama gerçek..insan yaşayamayacagını düşünüyor ama Rabbim öyle bir yardım ediyor ki..acıya dayanıyorsun..ona her gece dua edelim;Allahım yardım et;acılarını azalt diyelim;hatta tüm yavrusunu kaybeden annelere dua edelim..

iki yıl önce ben de oğlumu kaybettim..o anı yeniden yaşıyorum şu ana boğazım düğüm düğüm..

canım yüzünü bile görmedim ama acını paylaşıyorum ta yüreğimden..bunca insanla birlikte..dualarım seninle..ne olur kendini bırakma...bir an önce toparlanmaya çalış...Rabbim sınıyor seni..yine ona sığın

"inna lillahi ve inna ileyhi raciun"

Citos basin saolsun canim Allah sabrini versin melegin cennette seni bekleyecek bu dunyada kavusamadiniz ama obur dunyada kavusacaksiniz.Esine ve sana sabirlar versin Allahim.

Back