• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çitosumuz Serdar'ı Kaybetti

içim titriyor üşüyorum
bahar yanında olmak istiyoruz keşke yanında olabilsem
rabbim sana bol bol sabır versin canım arkadaşım her zaman yanındayım mafoldumben mafoldumben

KIZLAR ÇİTOS BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞ SORANLARA SÖYLE YAZMIŞ
SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM EVLAT ACISI ÇOK ZORMUŞ...ÖĞLEDEN SONRA OĞLUMUN CENAZESİNİ EVE GETİRECEKLER ORDANDA GÖTÜRÜP DEFNEDECEZ YAZMIŞ

offf allahım bu nasıl bi kader sen yardım et citosumuza mafoldumben
bebeğin ölüm nedeni henüz açıklanmamış roprlar çıkınca belli olacakmış neden öldüğü senağlama

yıkıldım resmen
beraber aynı gün öğrenmiştik hamile olduğumuzu .
birlikte gün sayıyorduk
önümüzdeki hafta art arda doğum yapacaktık..yaaa .
gerçek olmasın bu olanlar
düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Allah sabır versin
bir an önce toparlanmanı diliyorum
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
geçecek zor günler,geçecek...

rabbim büyük sabır versin i,nş annesine babasına hayırlısıyla bidaha evlat versin inşallah melegi onu cennet kapısında şefaatçisi olara kellerini tutarak karşılıcak bende iki evlat kaybettim arkadaşımızı çok iyi anlıyom acısı büyük ne desek kar etmez baş ısagolsunn

KIZLAR ÇİTOS BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞ SORANLARA SÖYLE YAZMIŞ
SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM EVLAT ACISI ÇOK ZORMUŞ...ÖĞLEDEN SONRA OĞLUMUN CENAZESİNİ EVE GETİRECEKLER ORDANDA GÖTÜRÜP DEFNEDECEZ YAZMIŞ

offf allahım bu nasıl bi kader sen yardım et citosumuza mafoldumben
bebeğin ölüm nedeni henüz açıklanmamış roprlar çıkınca belli olacakmış neden öldüğü senağlama

offf off yaa inanmak istemiyorum bunların bir yalan olmasını istiyorum ama ne yazık ki değil o ufacık bedene cenaze sözü yakışıyor mu hiç senağlama senağlamasenağlama senağlama senağlama
çitosum keşke yanında olabilsek sana destek olabilsek ama kalbimiz hep seninle aklımız hep sende
Allah sana sabır versin arkadaşım inşallah geçecek bu günleri de atlatacaksın :Saruboceq:

tesadüfen gördüm bu başlığı ama inanılmaz üzüldüm, allah anneciğine sabır versin, kavuşamadan ayrılmışlar ne acı, benim bile bogazım düğümlendi onu düşünemiyorum. söylenecek söz yok buna ama o hep Serdarın annesi olarak kalacak Serdar bebegin bir tanecik annesi olacak.. dilerim bir Serdarın daha olsun, göremediğin yüzünü onun yüzünde bulursun.. Sabırlar diliyorum.

Tanimiyorum arkadasimizi, Rabbim yar ve yardimcisi olsun. Cennetin kapisinda beklermis anacigini babacigini gunahsiz bebekler. Onlari almadan cennete girmezmis. Sabirlar diliyorum.

Back