- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
-
En az 3 ay düzenli kullanıp etki bekleyin. Evet yavaş yavaş tesir eder ama tam etki için 3 ay deneyin. Sadece antidepresanla olmaz ama. Yardım da almanız lazım.Depresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
2. Haftadan sonra etki etmeye başlar dedi doktor ilaçta da öyle yazıyor bian önce etki etsin istiyorum çünkü bu kafayla yaşamak cidden çok zor sabırsızlanıyorum. Malesef bulunduğum şehirde ücretsiz psikolog imkanı yok hep ücretli özel yerler ve seansı 600 lira gibi ortalama bunu karşılayacak gücüm yokEn az 3 ay düzenli kullanıp etki bekleyin. Evet yavaş yavaş tesir eder ama tam etki için 3 ay deneyin. Sadece antidepresanla olmaz ama. Yardım da almanız lazım.
Şuan sadece onu verdi. Umarım faydasını görürüm zaten görmezsem kontrolde söylerim başka bir ilaç yazar ya da dozunu yükseltirBen de kullandım faydasını gördüm. Sadece citoles mi başka bir ilaç verdi mi doktorunuz
ben kullanıyorum işe yarıyor benceDepresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
Hadi inşallah beynim hiç susmayacakmış gibi geliyo şuan için umarım işe yarar teşekkür ederimBen kullanıyorum. İki hafta sonra etki etmeye basliyor. İlk kontrolde ilacın dozunu artiracak zaten. Merak etmeyin çok faydası var. Geçmiş olsun
Yaa umursamaz olur muyum en çok istediğim şey bu şuanMuhteşem bir hap olduğuna yemin edebilirim
Evet oluyorsun. Kafanı sürekli meşgul eden şeyleri düşünüp üzülmek istiyorsun mesela ama olmuyor. Koy g.te gitsin kafasında dolanıyorsun. Ben majör depresyon zamanlarımda içmiştim ve atlattım. Arkadaşım geçen sene nişan attı ve bu hap sayesinde o süreci daha rahat atlattı.Yaa umursamaz olur muyum en çok istediğim şey bu şuan
Ben kullandım. Faydasını gördüm epey. 10 mg idi benimkiDepresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
Bu arada düzenli spor yapmanızı da tavsiye ederim. Yürüyüş yapın evde plates yapın.Depresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
Ya bide bişey sorcam 4 gün oldu başlayalı şuan sanki sıkıntılarım 2 katına çıktı ilk hafta oluyomuş sanırım bu normal mi sizdede olmuşmuyduEvet oluyorsun. Kafanı sürekli meşgul eden şeyleri düşünüp üzülmek istiyorsun mesela ama olmuyor. Koy g.te gitsin kafasında dolanıyorsun. Ben majör depresyon zamanlarımda içmiştim ve atlattım. Arkadaşım geçen sene nişan attı ve bu hap sayesinde o süreci daha rahat atlattı.
Yalnız kesnlikle doktoru dinle. O ne diyorsa o şekilde uygyula. Kafana göre doz artırıp azaltma.
Evet evet. Merak etme 1 haftadan sonra rahatlama başlarYa bide bişey sorcam 4 gün oldu başlayalı şuan sanki sıkıntılarım 2 katına çıktı ilk hafta oluyomuş sanırım bu normal mi sizdede olmuşmuydu
Teşekkür ederimm <3Evet evet. Merak etme 1 haftadan sonra rahatlama başlar
Rica ederimTeşekkür ederimm <3
Citoles kullanıyorum.kisiden kisiye etkisi değişebiliyor. Ben Panik atak icin kullanıyorum.biraz rahatlatiyor.bir ay sonrra etkisini tam olarak görmeye başlarsın.hafif bir ilacDepresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
İnşallah zaten etki göremezsem doktora söylerimCitoles kullanıyorum.kisiden kisiye etkisi değişebiliyor. Ben Panik atak icin kullanıyorum.biraz rahatlatiyor.bir ay sonrra etkisini tam olarak görmeye başlarsın.hafif bir ilac
Yanına ek bir ilaç önerebilir.İnşallah zaten etki göremezsem doktora söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?