- Konu Sahibi leondapper
Yan etkisi en az olan ilaç citolesYanına ek bir ilaç önerebilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan etkisi en az olan ilaç citolesYanına ek bir ilaç önerebilir.
Depresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
12 gün oldu kullanalı biraz daha iyiyim ama hala dışarı çıkıp insanlarla iletişim kurmak istemiyorumİlacınıza drun tarif ettiği şekilde devam edin 1 ay sonra takmamaya başlafığınızı hissedeceksiniz.
Henüz çok erken 1 ay beklemelisin etkilerini görmek için.12 gün oldu kullanalı biraz daha iyiyim ama hala dışarı çıkıp insanlarla iletişim kurmak istemiyorum
Evet ama sorunda bu ya yapamıyorum bişey yapmak gelmiyor içimden adım atamıyorum hayatım için (İlaclar kesinlikle tek basina cozum degil sizinde kabuklarınızi kirmaniz normal hayatınızı degistirmeniz ve sosyallesmeniz lazim böyle yaparsaniz ilacin etkisini daha çabuk gorursunuz
İnşallah saolunHenüz çok erken 1 ay beklemelisin etkilerini görmek için.
3 haftayı geçti kullanalı bende çok bi etki yaratmadı dozu az geldi heralde hala içim daralıyor ve çok düşünüyorumHenüz çok erken 1 ay beklemelisin etkilerini görmek için.
Ben anlamadım dediğinizi antidepresan 1 gün içmeyle ilk günden etki etmezki hemde 1 ay ilaç kullanmakla da tedavi asla bitmez ilaç 1 aya anca etki ediyor zaten en az 6 ay tedavi süresi oluyor ben anlayamadım onun için sizin durumuCok yogun anksiyete yasadigim bi donemde kullanmistim yani yemek yiyememek su icememek uyuyamamaktan bahsediyorum. 3 gunde 3 kilo vermistim ben panik atak yasadigimi dusunuyordum ama ozel bi psikiyatr yasadigim seyin anksiyete oldugunu soyledi yani ölüm korkusu falan yoktu. Gelecege yonelim olmasi muhtemel en kotu senaryolar zihnimi devamli işgal ediyordu.tabi bunu tetikleyen işle ilgili bi durum yasamistim bosluga dusmustum 20 gundur ne yaoacagimi bilmez bi haldeydim. İlaci kullandigim ilk gun ben rahatladim ama bu ya plasebo etkisiydi ya daevcut duruma adapte olmaya baslamistim. Bebek dusundugum icin doktorum 1 ay kullan dedi gerek gorursek devam ederiz dedi. 1 ayin sonunda biraktim. Kullandigim donem cok rahattim simdi arada da olsa yokluyor yine ama en azindan baş edebiliyorum 10 dk surup geciyor. Bu gunlerime cok sukur
Ben zaten beni tedavi etti bana etki etti demedim dikkatli okuduysaniz mesaji ya plasebo etkisi ya da icinde bulundugum duruma alistigimdan iyi hissettim dedim doktorum 3 ay dedi ama ben bebek istiyodum o yuzden 1 ay kullan dedi belki de durumu vahim gormediginden boyle soyledi. Zaten ilac bittigi ay gebelik haberimi aldim bidaha da kullanmadim zaten. Simdi arada daha ufak sekilde yokluyo kaygilar ya da ben zihinsel olarak kendimi daha iyi telkin ettigimden uzun sureli bi sorun yasamiyorum.Ben anlamadım dediğinizi antidepresan 1 gün içmeyle ilk günden etki etmezki hemde 1 ay ilaç kullanmakla da tedavi asla bitmez ilaç 1 aya anca etki ediyor zaten en az 6 ay tedavi süresi oluyor ben anlayamadım onun için sizin durumu
Benim 3 haftayı geçti hala pek iyi hissetmiyorum tam etki etmedi hala dozu bana az geldi galiba. Çocuğunuzu allah analı babalı büyütsünBen zaten beni tedavi etti bana etki etti demedim dikkatli okuduysaniz mesaji ya plasebo etkisi ya da icinde bulundugum duruma alistigimdan iyi hissettim dedim doktorum 3 ay dedi ama ben bebek istiyodum o yuzden 1 ay kullan dedi belki de durumu vahim gormediginden boyle soyledi. Zaten ilac bittigi ay gebelik haberimi aldim bidaha da kullanmadim zaten. Simdi arada daha ufak sekilde yokluyo kaygilar ya da ben zihinsel olarak kendimi daha iyi telkin ettigimden uzun sureli bi sorun yasamiyorum.