arkadaşım nasıl uyguladığını bi anlatır mısın lütfen.çünkü bi yanlışlık var.şöylemi yaptın acaba; 6 ya kadar her istediğinimi yedin acaba işte öyle olmayacak aralarda bi şey yemiceksin,yemiceksinki vücud yağ yakma hormonunu hazırlayacak.eğer arada bi şey yediysen bu sfır kalorili bi şey de olur farketmez yine de vücud onu yağ olarak depoluyor.
bende diyet yapıp umutsuzluğa düştükden sonra bunu uygulamaya karar verdim ve hiç de pişmanlık duymadım.şimdi sana nasıl beslendiğimi 1günlük örnek menü ile yazıcam:
kahvaltı:tıka basa her istediğini yiyorsun üzerine kek abur cubur da yiyebilirsin ama hiç ara vermeden yiyeceksin
zaten tıka basa yediğin için ancak aradan 5 veye 6 saat geçince tam anlamıyla acıktıkdan sonra yiyeceksin diğer öğünüde
akşam: her istediğin yemeği ekmekle yiyebilirsin hemen üzerine meyva tatlı dondurmada yiyebilirsin.
zaten çok yediğim için acıkmıyorum kendiliğimden çok susasıyorum .zorla içmiyorum yani suyu.bu yemekler çok susatıyor.su içtikçede daha da doyuyorsunuz yatana kadar ve acıkmadan kilo veriliyor.bundan güzeli var mı ya.