Mezeler - Ordövrler Çıtır Soğan Halkaları & Humus (Canım Arkadaşım Belissa Sponsorluğunda ☺☻)

Eline sağlık canım başarılar :KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim canım. :21:
Ellerine sağlık canım tariflerin çok güzel olmuş:kk77:Yarışmada bol şans diliyorum:KK60::KK9:

Nevoşum çok teşekkür ederim:KK68:

Ellerınıze saglık.Sevdıgım ıkı lezzet.Bol sanslarınız olsun ..:KK37::KK37::KK37:

Lisabella çok teşekkür ederim.:KK68:

Oyy kuzucum inşaallah:KK60:
Olurum tabi:KK14: en çok beni sponsor yapacaksın en çok benii :mad::KK70:

Tabiki de seni kuzucum.:KK48::KK60:

her ikisinede bayılırım ama ikisinide yapmayı bilmiyordum,buradan bakıp yapacağım artık,harikasınız,ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyorlar.

her ikisinede bayılırım ama ikisinide yapmayı bilmiyordum,buradan bakıp yapacağım artık,harikasınız,ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyorlar.

Çok teşekkür ederim yamukprenses.:KK23::KK36:Beğenmene çok sevindim.
Amour77.gif

Çok teşekkür ederim.:KK68:Soğan halkasını her gün yesem
bıkmam.:rolleyes:Ama neden humusu sevmiyorsun ki viola?:cry:[/QUOTE]

nohutla tahinin 2sini de sevmiyorum o yüzden :KK43:

soğan halkasını bende yiyebilirim sürekli ama denemiştim becerememiştim soğanlar çok ayrılmıştı parça parça olmuştu o_O

:KK6:
Çok teşekkür ederim.:KK37: Humusu da tavsiye ederim.Tarifin
yarısını yap önce beğenirsen devamını getirirsin.:KK66:
Tamam bı ara denenecek ıns:) aslında nohut ve tahını severım ama bırlesınce nasıl bı tat cıkar ortaya bılemedım:KK64:
Bırazda damak tadıyla alakalı tabı:KK72: cogu ınsanın sevdıgı bı meze cunku:KK60:

:KK6:
Tamam bı ara denenecek ıns:) aslında nohut ve tahını severım ama bırlesınce nasıl bı tat cıkar ortaya bılemedım:KK64:
Bırazda damak tadıyla alakalı tabı:KK72: cogu ınsanın sevdıgı bı meze cunku:KK60:

Haklısın canım damak tadıyla alakalı birazda.:KK19:Dene bakalım
sen beğenecek misin.:KK60:

Ellerine saglik
Favorimsin :KK66:

Safranım çok teşekkür ederim kuzum:KK68::KK60:

X