Mezeler - Ordövrler Çıtır Soğan Halkaları & Humus (Canım Arkadaşım Belissa Sponsorluğunda ☺☻)

Oyyy benim güzel kuzum senin sponsorun olmaktan gurur duyarım:KK6::KK55:
Çok maharetlisin balım maaşallah. Çok da lezzetli gözüküyor her şey. Ne güzel yapmışşın öyle:KK37:.
İnşallah kazanırsın yarışmayı kuzucum.:KK60::KK19:

Soğan halkaları tarifini bugn yaptm eşim hazırmı aldn dye sordu :) yanınada köfte süper gitti :) yarışmada başarlar dilerim :)

Çıtır soğan halkasını evde bir kere yapmıştım ama humusu hiç denemedim.İkisi de gayet güzel görünüyor.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Sevdiğim bir lezzet ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim :KK68:

Çok teşekkür ederim Efser :KK68:
Sogan halkalari harika duruyor, humus hic yemedim ama eminim cok lezzetli olmustur, eline saglik basarilar dilerim:kk77:

Humusu denemelisin canım çok lezzetli.:kk77:Çok teşekkür ederim:KK68:

Elinize saglik basarilar :KK36:

Efecikim çok teşekkür ederim.:21:

uffff zuper duperrr bayilirim ikisinedeee ellerine saglik
basarilar cnm :KK66:

Çok çok teşekkür ederim.:KK68:

ellerinize sağlık başarılar dilerim..

Marga çok teşekkür ederim.:21:

Soğan halkaları tarifini bugn yaptm eşim hazırmı aldn dye sordu :) yanınada köfte süper gitti :) yarışmada başarlar dilerim :)

Ayy çok sevindim ellerine sağlık. :KK73:Çok teşekkür ederim:KK68:
Çıtır soğan halkasını evde bir kere yapmıştım ama humusu hiç denemedim.İkisi de gayet güzel görünüyor.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Beğenmene çok sevindim Adra.Çok teşekkür ederim:KK68:Humusu denemelisin çok lezzetli.:kk77:

Oyyy benim güzel kuzum senin sponsorun olmaktan gurur duyarım:KK6::KK55:
Çok maharetlisin balım maaşallah. Çok da lezzetli gözüküyor her şey. Ne güzel yapmışşın öyle:KK37:.
İnşallah kazanırsın yarışmayı kuzucum.:KK60::KK19:

Benim güzel sponsorum gelmiş.:KK60: Çok teşekkür
ederim kuzum benim.:21::KK36::KK37:Sana da yapacağım
bir araya gelelim de:KK19:.Haberin yokken sponsor oldun iyi mi.:KK70:

X