- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Bende sana bayilirim kiCoook severim coook bayılırım
Ellerine sağlıklımm şahane olmusss yogurtlada
Canım ciceeemm çok teşekkür ederim, bide böyle yeseler bence severler çiçeem, tavuk niyetineHarika olmuş çicemmm ellerine sağlık olsun çokseverim karnıbaharıda yemeğide çok gzel oluyor onun adı çocuk dilinde ağaç yemeğidir.
Kuzuuummmm çok teşekkür ederim allah razı olsun bebeliiiimmmmellerine sağlık
canım kirazzzzzz
Rica ederim çicemmm çok beendim tarifini,ağaç yemeği dediğim kıymayla yapılan normal yemek gibi pişiyor oda.Canım ciceeemm çok teşekkür ederim, bide böyle yeseler bence severler çiçeem, tavuk niyetineağaç olduğu belli olmuyo allah razı olsun gül goncam
Vallahi karnabahar aldiracaksiniz bana beğğğBende sana bayilirim kicanım periskom çok teşekkür ederim, gerçekten çok lezzetli oluyormuş böylede canımsın,allah razı olsun
Kiymalisini bende tercih etmem ciceemRica ederim çicemmm çok beendim tarifini,ağaç yemeği dediğim kıymayla yapılan normal yemek gibi pişiyor oda.
Al periskom sağlıklı takiliyoruz hep birlikte nasilsaVallahi karnabahar aldiracaksiniz bana beğğğ
Olsa da yesekSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derimpişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis yapmanızı tavsiye ederim.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Canım calcim çok teşekkür ederimOlsa da yesekellerine sağlık başarılar canım
Ellerine sağlıl kiraz dudaklımSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derimpişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis yapmanızı tavsiye ederim.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Wuu habibim formuna dönmüş yaşasınEllerine sağlıl kiraz dudaklım
Canım halleytom bitanesin,cok tesekkür ederim allah razı olsunKiraz hatunum, ellerine sağlıkçok güzel olmuş bol şansın olsun
Kocaman kocaman öpücükler yolluyorum sana kiraz hatunumCanım halleytom bitanesin,cok tesekkür ederim allah razı olsun
Bendeeeeee mucuk mucuk canım halleyimmKocaman kocaman öpücükler yolluyorum sana kiraz hatunum
Yaa canım nur beğenmene çok sevindim
Sen de kuzum Allah razı olsun bizim gözlerimiz bayram ediyor sayendeYaa canım nur beğenmene çok sevindimhele sevmeyen biri için harika bu şekilde yapınca tavuk nuggets yiyorsun gibi oldu,sevebilirsin cok tesekkür ederim allah razı olsun canım benim, canim nur