CanSen de kuzum Allah razı olsun bizim gözlerimiz bayram ediyor sayende
Gozlerim şenlendi kız ne güzel olmuş, ellerine sağlıkSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derimpişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis yapmanızı tavsiye ederim.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Yaaaaa gerçekten mi,ay çok mutlu oldum canım benimGozlerim şenlendi kız ne güzel olmuş, ellerine sağlık
Canım benim çok teşekkür ederimOfff o kadar çok severim kiiii ay bitirdin beni.
Eline sağlık başarılar
Cok teşekkür ederim canım benim, çok lezzetli oldu sanki tavuk nuggets gibiEllerine sağlık canımçıtır çıtır duruyor seviyorum böyle paneli şeyleri
Canım yaso çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Yaaaaa inanılmaz sevindim canım benim, ınş sevmissinizdirEllerine emegine saglik canim, dun kendi tarifimden artan Karnabaharlari senin tarifinle kizarttim. Yarismada basarilar diliyorum.
Benimki soylene soylene yedi ama bu söylenme senin tarife degil karnabaharin kendisine.Yaaaaa inanılmaz sevindim canım benim, ınş sevmissinizdirben çok beğenmiştim çok teşekkür ederim canım, sanada başarılar dilerim
Ayyy canım benim yaaa güldürdun beniBenimki soylene soylene yedi ama bu söylenme senin tarife degil karnabaharin kendisine.masada gorunce tavuk sanmis cok üzüldü tavuk yiyemedigine. Fndjds ama ben bayildim
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsunEllerinize sağlık :) Galeta ununun içine tuz katmalı mı? Haşlama suyundaki tuz yeterli geliyor mu?
Tamamdır, yarın yapacağım sizin tarifinizle. Evdekilere sürpriz olsun, seveni çok :))Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsunben una tuz eklemedim, haşlama suyundaki yeterli geldi ama tuz seviyorsanız biraz ekleyin lezzet verir
Ayyy çok sevindim canım benim, ben çok begendimTamamdır, yarın yapacağım sizin tarifinizle. Evdekilere sürpriz olsun, seveni çok :))
Ellerinize sağlık nefis görünüyor bunuda deniycemSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derimpişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis yapmanızı tavsiye ederim.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Çok sevindim canım çok teşekkür ederimEllerinize sağlık nefis görünüyor bunuda deniycemkarnıbaharı seven biri olarakdan