Sebze Yemekleri Çıtır Karnabahar Kızartması - Emek Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

Off şu çıtır görüntü muhteşem duruyorrrr
Ellerine sağlık canim Sosyalim afiyet olsun cok severim

Oooffff şahanem şahane görünüyooooor bol şanslar senin olsun

Ellerine sağlık sosyaliö harika olmuş akşamki menümde vardı

Canım morum çok lezzetli bi sebze bende severim valla çok teşekkür ederim canım benim, sanada ayıp oldu canin istemez ınş allah razı olsun morcum
Estagfirullah canim benimmm İstahsızım zaten canım bisey cekmiyo ceksede yapar yerim sen merak etme Düsünceli kuzum benim Allah razi olsun

Oo çok güzel olmuş Ellerine emeğine sağlık Yarışma da bol şans diliyorum

Bayilirim ellerine saglik cook guzel kizarmis,bolca sans canim

Oofffff kızzzzz ne güzell yaptın öyle kızarttın vallaha şahaneee yaniii yerimm yeriimmm teyzoşummm löplöpp hemdee bol şans kuzucummm benimm
Oyyy gramimin anası bende sizi yirimmm, hakkini helal et keşke yesende kuzuma kan olsa can olsa çok teşekkür ederim allah razı olsun kuzularım benim

Reactions: Jou
Ya kuzuumm bu kadar çıtır ben bile beklemiyordum haa al tavuk niyetine ye o derece çok teşekkür ederim allah razı olsun canım amanitam benim
Yakin zamanda yapmak farz oldu nagit yerine gömerim bunlari ben başarılar dilerim bebegim

Oyyy gramimin anası bende sizi yirimmm, hakkini helal et keşke yesende kuzuma kan olsa can olsa çok teşekkür ederim allah razı olsun kuzularım benim
Ooyyyyy kızartmasını yiyemem ama sosunu yapıpp fırina atabilirimm meselaaa aynı şekilde olur ama kesimi harika yaptın vallahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…