- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Ayy benimde aklıma nugget geldi kuzu afiyet olsunYakin zamanda yapmak farz oldu nagit yerine gömerim bunlari ben başarılar dilerim bebegim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benimde aklıma nugget geldi kuzu afiyet olsunYakin zamanda yapmak farz oldu nagit yerine gömerim bunlari ben başarılar dilerim bebegim❤
Of of offf ,ağzımın suyu aktı valla, nasıl iştah açıcı, nasıl güzel bir şey bu böyle ellerine sağlık kiraz güzelim, başarılar dilerimSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derim pişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
Sarımsaklı yoğurt ile servis yapmanızı tavsiye ederim.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılarSelam Canım KK Kadınları
Size harika bir kış sebzesi olan karnabahardan çıtır çıtır kızartma yapacağım. Karnabaharı bir de böyle deneyin derim pişman olmazsınız
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Karnabaharı istediğimiz büyüklükte çiçek kısımlarından parçalara ayırıyoruz. Çiceklerimizi yıkıyoruz. Bir tarafta suyun içine bir miktar tuz atıp kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içine karnabaharları atıp 15 dakika haşlıyoruz ve süzüyoruz.
Eki Görüntüle 2964306
Bir kasede yumurtayı çırpıyoruz. Ayrı bir kaba galeta ununu koyuyoruz. Karnabaharları önce yumurtaya daha sonra galeta ununa buluyoruz. Kızgın yağda kızartıyoruz.
SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2964332 Eki Görüntüle 2964333 Eki Görüntüle 2964334 Eki Görüntüle 2964335 Eki Görüntüle 2964336 Eki Görüntüle 2964337 Eki Görüntüle 2964338 Eki Görüntüle 2964339 Eki Görüntüle 2964340 Eki Görüntüle 2964341
Ayyyyy çok iyi yapmışsın minnosum, bu lezzet yenmez mi hiç efsane efsane sizede afiyet olsun, çok teşekkür ederim güzel minnosum
Allah razi olsun kuzucumOyy kiyamam ben size yaaa,ikinizde güzel güzel beslenirsiniz ınş, dikkat edin kendinize bebelerim
Canım canım canım benimmm, oy senin yazışına yaa bal mısın acaba çok çok teşekkür ederim kuzum benim, allah razı olsunOf of offf ,ağzımın suyu aktı valla, nasıl iştah açıcı, nasıl güzel bir şey bu böyle ellerine sağlık kiraz güzelim, başarılar dilerim
Canım mavilim mor cicegiim çok teşekkür ederim, çok tatlısın allah razı olsunÇok severimmm Sende çok güzel yapmışsın. Ellerine , emeğine sağlık Başarılar dilerimmm
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar
Yaaa kuzum kıyamam sana yaaaa,hakkini helal et keşke ikram edebilseydim sana kan olsun can olsun şifa olsun inş canım papatyamBugün ki menum bu olacak aklımdan cıkmıyor
Yaaa kuzum kıyamam sana yaaaa,hakkini helal et keşke ikram edebilseydim sana kan olsun can olsun şifa olsun inş canım papatyam
Bal olan, tatlış olan, minnoş olan sensin kuzucum benim inşallah bu yarışmada sen kazanırsın fıstığım ❤Canım canım canım benimmm, oy senin yazışına yaa bal mısın acaba çok çok teşekkür ederim kuzum benim, allah razı olsun
Oyyy ağzın bal yesin kuzucum ınş Allah büyük bakalım bu kadar dile getirmesem iyi olacak ama durmuyo çenem beybimBal olan, tatlış olan, minnoş olan sensin kuzucum benim inşallah bu yarışmada sen kazanırsın fıstığım ❤
Wuuuu çıtır hemsom, senin eline su dökemez sen bir yana her daim çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemsosuuuuEllerine sağlık hemsomBenim gibi çıtır olmus Yarismada bol şanslar
Allahım yicem sana yukseliyorum bak
Cümlemizden hemsomWuuuu çıtır hemsom, senin eline su dökemez sen bir yana her daim çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemsosuuuu
Cümlemizden hemsom
Coook severim coook bayılırımSelam Canım KK Kadınları
Hadi başlayalım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2964303
1 orta boy karnabahar
4 yumurta
galeta unu
sıvı yağ
su , tuz
YAPILIŞI
Eki Görüntüle 2964304
Eki Görüntüle 2964306
SUNUM ZAMANI