Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

arkadaşım onlar yatılırmı alemmisin çıkarıp takması 10 dk :)

kızlar çıt çıtımın tokasının biri kırıldı nerde yaptırabilirim:84:

kızlar ben de çıçıtlarımı alalı 2 ay oldu çok memnunum. ilk başlarda almakta kararsız kalmıştım ama beğeniler karşısında iyi ki almışım diyorum

ya kızlar çıtçıtımın 2 tanesinin tokası kırıldı böyle olupta yaptıranlar var mı aranızda ve ne kadardır fiyatı ? ayrıca tekrardan dikiş attırabilirim 1 tanesi çok dökülüyo sanırım yıkandıkça dikişi gevşedi galiba

benimde çıtçıtımın bitane tokası kırıldı dün tokacıdan aldım kendim dikicem kuafore sordum sen yapabilirsin dedi zor bişey degilmiş kendinde yapabilirsin tokasını bulduktan sonra

arkadaşım yatabilirsin en fazla kafana batar çıtçıtın ziyan olur ben daha uzun ömürlü kullanman açısında dedim sen rahat ediyorsan yatıver :)

öğrendim yatmıyorummmmmmmm arkadaşımm :) alışmadığım içün çok rahat edemedim ama garip geldi kafamda bişey var hissi

evet canım takılabiliyor düz fönle bu şekilde aynen..
benim şimdi uzadı saçlarım at kuyruğu yapıyorum,öyle de güzel oluyor,hiç belli olmuyor saçın topalanacak kadar kısa bile olsa 2 cm kadar kuyruğun olsa bile çok hoş oluyor...en kötü ihtimal onu deneyin derim.2 litek çıt çıt yetiyor hemde ona ..

çit çit bır ara bende kullandım ama gerçke saç değildi gerçek saça verecek param da şimdi küçük eltım takıyor kafasına evcılık oynarken VERDIM GTTI ÇOÇUK TAKIP SOKAKLARA KOŞUYOR SEVINÇTEN BAKK SAÇIMA DIYEEE

merhaba arkadaslar ben yıllardır cıtcıt diye kuduruyorum ama cevremde kullanan yok bana kuafor yada ne bileyim bi merkez vs tavsiye edebilrmisiniz istanbulda cok para vermek istemiyorum haliyle ama sac rengime uydurmak sahte durmaması icin gerektigi kadar uzunlugu yogunlugu ve kesimi olması gerekio saclarım duz cunku bunlar icin bana beni kazıklamadan neresi yardımcı olabilir acaba? istanbuldayım bu arada.:82:

canım gg bir yer vardı şahane fiyat 160 falandı ama kapandı ne yap gg gir oraya yaz bu çıt çıt alan insanlara msj at zaten fikir edinirsin ben 100 kişiyle yazıştım 1 satıcıdan aldım çok memnunum adamın kapatmasına üzüldüm şimdi nerden alacam tekrar al kullan ama çok güzel
arkadaşım gg gir çıt çıt saç yaz ilk gelen İs . Ba. diye başlayan satıcıya gir ordan alanlara msj at fikir edinirsin fiyatta fena değil istediğin gibi alabiliyorsun

Son düzenleme:
ya kızlar bende gerçek saçtan çıt çıt almayı düsünüyorum ama benim saçım ne kıvırcık ne dalgalı.düz zaten hiç değil.ben çıt çıt aldığımda saçımı sürekli düzlestirmek zorunda mıyım e o zaman yıpratırım saçımıı nasıl olcak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…