- 24 Mayıs 2010
- 1.277
- 3
bende yeni aldım kullanıp kullanmıycağımı anlamak için önce 4 adet verdi kuaförüm çok uzun almadım doğallık açısından :26: yatabileceğimizi bilmiordum ama öğrendiğim iyi oldu cumadan taktırsam pazar akşamına kadar çıkarmasam bişey olurmu bozulurmu yada kafama batarmı kızlar bilgisi olan varsa çok sevinirim
arkadaşım onlar yatılırmı alemmisin çıkarıp takması 10 dk :)
bak alıntı yaptığım arkadaş bişeycik olmuyo ben yatıyorum yazmış
arkadaşım yatabilirsin en fazla kafana batar çıtçıtın ziyan olur ben daha uzun ömürlü kullanman açısında dedim sen rahat ediyorsan yatıver :)
evet canım takılabiliyor düz fönle bu şekilde aynen..saçı kısa olan arkadaşlar bu videoyu izledikten sonra çıt çıt ları gönül rahatlığıyla takabilirsiniz. bende takamam saçım kısa diyordum ama bunu izledikten sonra kendime güvenim geldi. link vermek yasak mı bilmiyorum kusuruma bakmayın YouTube - ‪Clip-in hair extensions from short to long hair!‬‏
merhaba arkadaslar ben yıllardır cıtcıt diye kuduruyorum ama cevremde kullanan yok bana kuafor yada ne bileyim bi merkez vs tavsiye edebilrmisiniz istanbulda cok para vermek istemiyorum haliyle ama sac rengime uydurmak sahte durmaması icin gerektigi kadar uzunlugu yogunlugu ve kesimi olması gerekio saclarım duz cunku bunlar icin bana beni kazıklamadan neresi yardımcı olabilir acaba? istanbuldayım bu arada.:82: