Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

ya kızlar bende gerçek saçtan çıt çıt almayı düsünüyorum ama benim saçım ne kıvırcık ne dalgalı.düz zaten hiç değil.ben çıt çıt aldığımda saçımı sürekli düzlestirmek zorunda mıyım e o zaman yıpratırım saçımıı nasıl olcak :44:

arkadaşım düz takacaksan düzleştireceksin dalgalı takacaksan fön falan yapacaksın oda illaki yıpratır :) ama çok güzel ben bayılıyorum

arkadaşım düz takacaksan düzleştireceksin dalgalı takacaksan fön falan yapacaksın oda illaki yıpratır :) ama çok güzel ben bayılıyorum

yıpratmasından korkuyorum zaten çok sağlıklı değil :44: evet ama çok güzel :97:

Son düzenleme:
merhaba
ben yarın çıt çıt almaya gidicem beyoğluna ama çıt çıt kullanıpta kötü yanı şu diyebilen varmı aramızda paramı boşa vermek istemem :KK43:
lütfen yardımcı olun senağlama

ben neredeyse 1 yıl olucak kullanıyorum, gerçek saç olmasına dikkat et derim,çünkü kendi saçından bi farkı olmuyor
sahte alırsan 2 ay kullanamazsın çok kötü görünüyor,ve sürekli kullanımda dahada pratik bir şekilde takıyorsun.ben 1 dakikada takıyorum artık.hatta o kadar alıştımki saçlarıma gece bile çıkarmıyorum,sadece çıt çıt tokaları kırılabiliyor,ama onuda yeni tokalarla değiştirebilirsin,tabi zamanla azalıyor ama bir yıldır gayet güzeller.ilk günlerde bi agırlık hissedebilirsin ama alışınca unutuyorsun onuda

arkadaslar benim cıt cıtlarım var 8 parca gercek sac
düğünde almıstım o zaman saclarım kahverengiydi gelen saçlar siyahtı kuaförüm oryalle azcık acarak aynı renk yapmıstı
simdi saclarımı kızıl kahveye boyattım postişlerim kahve kaldı :KK14:
kuaför onları da boyamak için 150 lira istedi:KK53:
ben nasıl tutturucam peki bu tonu sölemedi çünki hangi boyaları karıstırdığını
postişi alsam kuaför malzemeleri satan yere götürsem ona uygun boya bulabilir miyim ? postişlerini kendi boyayan var mı
thanks
xxx

arkadaslar benim cıt cıtlarım var 8 parca gercek sac
düğünde almıstım o zaman saclarım kahverengiydi gelen saçlar siyahtı kuaförüm oryalle azcık acarak aynı renk yapmıstı
simdi saclarımı kızıl kahveye boyattım postişlerim kahve kaldı :KK14:
kuaför onları da boyamak için 150 lira istedi:KK53:
ben nasıl tutturucam peki bu tonu sölemedi çünki hangi boyaları karıstırdığını
postişi alsam kuaför malzemeleri satan yere götürsem ona uygun boya bulabilir miyim ? postişlerini kendi boyayan var mı
thanks
xxx

Ben önceden kuaföre boyatırdım çıtçıtlarımı ama artık kendim boyuyorum...Çok basit ama baya bi boya gidiyor kutu filan alıyorum. Bence sende kızıl kahve tonunda kutu boya al. Bire bir olmasa bile yakın oluyor rengi kendi saçına.. hem böyle arada farklı tonlar olunca daha hoş duruyor saçlar :KK66:

kızlar çıtçıtları yıkarken tokalara değmemesimi gerekiyo
birde siz nasıl fön çekiyosunuz bunlara
benimde gerçek saç 7 parça çıtçıtım var birini kuaförüm kaybetti :)
kaldı 7:)

çıtçıtlarınızın bir ton açık renginden birkaç tane alırsanız aralara takınca çok hoş görünüyor:KK66: röfle gölge yaptırmanızada gerek kalmıyor:KK66:)

ARKADAŞLAR HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM İNSANIN KENDİ SAÇININ YERİNİ HİÇ BİŞEY ALAMAZ NE UGRAŞLI BİŞEYMİŞ YA BEN YENİ ALMIŞTIM HEVES EDİP AMA HİÇ TAKMIYORUM DURUYOR ÖYLE.ALMAK İSTEYENLER VARSA BENCE ALMAYIN DERİM:nazar:

kızlarr benim saçlarım doğuştan az ve seyrek...sözüm olacak 1 ay sonraa saçlarımın daha gür durmasını istiyorum çıtçıt yaptırsam işime yarar mı sizcee gürlük için

Benım saçLar omuzLarımdan ıkı kaRış Kadar aşağıda Ondan sonrasıda uzamıyoR Uuzn saÇıda Çok seveRimm Para birikTirdim aLadımmm gerÇek saÇ 8 Tane 18o kuaFöre geLen fiYaTından aLdım kuaFörümden aLdım yanı Çokda memnunum isTediğimde çıkıraIom takıorum faLann iki kez boyaTTımm maşa yapıyorum düzleştiriyorum falann yıpranma falanda olmadıı ( :

kızlarr benim saçlarım doğuştan az ve seyrek...sözüm olacak 1 ay sonraa saçlarımın daha gür durmasını istiyorum çıtçıt yaptırsam işime yarar mı sizcee gürlük için

yarayabilirr ama gür çıtçıt kullanacağınn içinn saçlarında çıtçıt olduğuu çok belli olur gibime geliyor ama yinede bilemeyeceğim

ARKADAŞLAR HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM İNSANIN KENDİ SAÇININ YERİNİ HİÇ BİŞEY ALAMAZ NE UGRAŞLI BİŞEYMİŞ YA BEN YENİ ALMIŞTIM HEVES EDİP AMA HİÇ TAKMIYORUM DURUYOR ÖYLE.ALMAK İSTEYENLER VARSA BENCE ALMAYIN DERİM:nazar:

o da senin görüşün canım ben saçlarımla uğraşmayı çok sevdiğim içinn en fazla 10 dkya takıyorum çıtçıtlarımı elim alıştı artık arkaya ayna koyuyorum öle takması falan çok rahat oluyor 10 dk ya hazaırımmm maşa falan yapcaksamm akşamdan hazırlıyorumm kendi saçımı ve çıtçıtlarımı sabahada takması kalıo 10 dkya onlarda bitioo ( :

çıtçıtlarım olmadan asla çok seviyorum şuan saçlarımı boyattım onları boyatmaya kıyamadım kullanamıyorum
:KK43: at kuyrugu yapıyorum açık bırakıyorum ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...siz çıt çıt kullananlara bir sorum olucak...
günlük yaşantımda çıt çıt kullanma gibi bir isteğim yok yalnızca önümüzdeki hafta katılacağım 1-2 özel yer için
topuz istiyorum...saçlarım ince telli ve omuzlarımın 2-3 cm üstünde ben tüm saçlarımı arkaya toplatıp tepede kocaman bir topuz istiyorum...balerin topuzu gibi
sorum şu yalnızca 2 topuz için sentetik saç kullanılsa sizce işe yarar mı?

X