- 24 Mayıs 2010
- 1.277
- 3
merhaba arkadaşlar...siz çıt çıt kullananlara bir sorum olucak...
günlük yaşantımda çıt çıt kullanma gibi bir isteğim yok yalnızca önümüzdeki hafta katılacağım 1-2 özel yer için
topuz istiyorum...saçlarım ince telli ve omuzlarımın 2-3 cm üstünde ben tüm saçlarımı arkaya toplatıp tepede kocaman bir topuz istiyorum...balerin topuzu gibi
sorum şu yalnızca 2 topuz için sentetik saç kullanılsa sizce işe yarar mı?
Teşekkür ederim peki benim ihtiyacımı karşılayacak miktar ne kadardır tahminen
yada 2 li 3 lü veya tekli olarak satılıyor..hangisinin kullanımı daha iyi olacaktır ve kaç adet
1-2 defa kullanmak için sentetik en doğrusu 20-50 lira arası değişiyor fiyatları ,sürekli kullanılacakcam ham saç almak gerek. ben sürekli at kuyruğu yapıyorum ara ara renkli lastik takıyorum çok güzel oluyor açık bırakıyorum bayılıyorum çıt çıtlarıma :)
çıt çıt ların kullanımı kolay mı acabaa ?
kızlar benim çıçıtlarımda oldukça uzun kestirmekte i,stmiyorum saçlarımda omuzlarımda tam ama takında çok belli oluyor bunun bi çözümü varmmı napmalıyım?
iri dalgalı kullanabilirsin benim kına gecemde ona benzer birşey yapmıştı kuaför çıtçıtları takıp bazılarının orta yerlerinden kısa tutarak saçımın aralarına tel tokalarla iliştirmişti katlı gibi durdu saçlarım düz saçta sırıtıyor ama dalgalıda araya karışabilir yine de güvendiğin bir kuaföre sorsan iyi olur ama genelde kuaförler çıtçıtları kesme yoluna gidiyor sakın kanma
teşekkürler canım bugün denedim maşalı gerçekten doğal durdu
arkadaşlar çok acil bi sorum olucam kazıklanıcakmıyım doğrumu söylüyor natural çıt çıt saç var kuaförümün elince 5 parça 250 tl dedi gel dedi ben çok kez ona sordum onunnatural saç ne demek gerçek saç demek mi diye dedigi hiç boyanmamışana saç rengi saçlara denir dedi ne olur yardım edin natural saçla gerçek saç arasında ne fark var anlamadım ben
canım 5 parça ama kaç grm , natural saç boyanmış saçtır saçı orenketen koyuya boyayabilir açığa boyayamazsın ben 6 parça 159 aldım 150 gr ham saç platine kadar açılıyor rengi istediğin renge boya 250 çok ama kaç gr onu ögren hatta gg aldım çok memnunum ister gg satıcı al
arkadaşlar çok acil bi sorum olucam kazıklanıcakmıyım doğrumu söylüyor natural çıt çıt saç var kuaförümün elince 5 parça 250 tl dedi gel dedi ben çok kez ona sordum onunnatural saç ne demek gerçek saç demek mi diye dedigi hiç boyanmamışana saç rengi saçlara denir dedi ne olur yardım edin natural saçla gerçek saç arasında ne fark var anlamadım ben
naturel olmayan saçlar var piyasada çin malı vs.onlar saç değil zaten uzak dur.bir maşada yanar tülerir vs. boya veya işlem görmemiş saçlar ham saçlardır doğal boyanmamış.. 5-6 parça alacağınıza yarım ay yaptırın o parçaları tek tek takmak zor ben 1 büyük yarım ay şeklinde yaptırdım 17 yada 20 cm di yanılmıyorsam kafa ölçüme göre kulak hizamdan takıyorum.300 gr ham saç almıştım,ve 1 parçasıda 12-15 parçalık oda at kuyruğu için..saçlarınız gür ise tavsiyem 1 büyük parça 100-150 gr en kısmına arkaya,2 yanlara 10 ar cmlik en fazla 50-70 gr yeterli olur ve kullanımı da rahat olur,çok parça çok sorun oluyor,alırken yaptırın sonradan artı 40 50 tl para verirsiniz yoksa..
bunu ögrendigim iyi oldu o zaman ben almaktan vazgeçiyim demi çünkü ilerde sarı olmak istiyorumda boya işlemi görmüş saçsa tmm almicam