Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

sıkıldım yıllardır çıt çıt kullanıyorum valla yakında brezilya fönü yaptıracağım acaba kaynak mı yaptırsam diyorum

merhaba kızlar bende çıt çıt almayı düşünüyorum ve saçlarım gür 8 parça 130 gr yeterli olurmu bana yada kaç gram almalıyım ??balıkesirde 8 parça 130 gram saça 250 diyolar sizce iyimi yardımcı olursanız sevinirim...:KK3:

selam ben ankaradan alıcam rönesanstan tanesi 55 tlmiş doğal saç diyorlar hint veya karışım değilmiş.7 tane yeter dediler ne dersiniz uygun mu:97:

slm arkadaşlar benim saçlarım yeterince uzun ama çok seyrek ve zayıflar. maşa yaptığım zaman şöle istediğim gibi gür bi görüntü yakalayamıyorum. gürleştirmek için ne kadar ve nasıl saç almalıyım kullananlar yardımcı olabilirlermi?

bende çıt çıt almak istiyorum saçlarım ince telli fazla uzun değil sürekli fön çekiyorum acaba alsam aralardan çok görünür mü? saçlarım omuzlarımda 130gr yeterli mi kızlar? bir de doğal görünüyor mu takıp çıkartmak sorun olmaz umarım çünkü fazla uğraştırsın istemiyorum :KK5:

burayla kimse ilgilenmiyo sanırım:)bence saçların azsa 130 gram yeterli olur düzgün taktıgın sürecede belli olucagını sanmıyorum ama almadan önce kuaforde bi taktırıp görmeni tavsiye ederim:86:

ya geceleri çıkarmasam olurmu yani bi kerelik saçımın ördürdüm çk hoş oldu bir daha ertesi gün tekrar yaptırmak zor geliyo yani bir kerelik gece çıakrmasam bir şey olurmu arkadaşlar

ya geceleri çıkarmasam olurmu yani bi kerelik saçımın ördürdüm çk hoş oldu bir daha ertesi gün tekrar yaptırmak zor geliyo yani bir kerelik gece çıakrmasam bir şey olurmu arkadaşlar

hiç bişeycik olmaz tatlım.ben yatıyorum valla.alıştım mışıl mışıl uyuyomda:KK62:

slm arkadaşlar benim saçlarım yeterince uzun ama çok seyrek ve zayıflar. maşa yaptığım zaman şöle istediğim gibi gür bi görüntü yakalayamıyorum. gürleştirmek için ne kadar ve nasıl saç almalıyım kullananlar yardımcı olabilirlermi?

bence 2 parça çıt çıt yeter size saçınızın uzunluğunda 80 gr falan çıt çıtı görmelisinki yetip yetmeyeceğini anlayasın

bende çıt çıt almak istiyorum saçlarım ince telli fazla uzun değil sürekli fön çekiyorum acaba alsam aralardan çok görünür mü? saçlarım omuzlarımda 130gr yeterli mi kızlar? bir de doğal görünüyor mu takıp çıkartmak sorun olmaz umarım çünkü fazla uğraştırsın istemiyorum :KK5:
150 gr beş parça alabi,llirsin bence 3 arkaya iki yanlara takarsın güzel olur boyu istediğin uzunlukta alabilirsin , aralardan görünmez i takıp çıkarmasıda el alışkanlığına bağlı , bazen 5dk yakarsın bazen 2 :)

burayla kimse ilgilenmiyo sanırım:)bence saçların azsa 130 gram yeterli olur düzgün taktıgın sürecede belli olucagını sanmıyorum ama almadan önce kuaforde bi taktırıp görmeni tavsiye ederim:86:
evet kuaförde taktırıp bakarak karar vermek güzel olur ama küçük şehirdeyseniz böyle bir imkanınız olmayabilir

ben dün aldım hala gelmedi 5 parça 100gr agırlıgında g.gidiyor dan aldım umarım istediğim gibi cıkar bakımı hakkında bilgi verirmisiniz kaç günde bir yıkayım nasıl yıkanıyor felann bildiginiz seyleri paylasımrmısınız lütfen ilk defa kullanıorum cünkü:KK61:

ben dün aldım hala gelmedi 5 parça 100gr agırlıgında g.gidiyor dan aldım umarım istediğim gibi cıkar bakımı hakkında bilgi verirmisiniz kaç günde bir yıkayım nasıl yıkanıyor felann bildiginiz seyleri paylasımrmısınız lütfen ilk defa kullanıorum cünkü:KK61:

hayırlı olsun canım güle güle kullan kimden aldın gg bakımı eğer ham saçsa normal kendi saçın gibi kirlenince anlarsın zaten bir süresi yok yani takarken saçlarına krepe yap öyle tak yoksa baş ağrısı yapıyor ben bayılıyorum her fırsatta takıyorum

merhaba arkadaşlar bende çıt çıt kullanıyorum gerçek saç benimkilerde boyadım hatta dün.ama bir sorunum var aralarda kısa kısa saçlar var çıt çıtlarımın çok kısa değiller ama tararken birbirine girmişlerdi kopmalar olmuştu.. önceleri yıkama konusunda bilgim yoktu şimdi öğrendim. o kısa saçları ne yapmalıyım sizce tek tek kessem olur mu ?:KK5:

merhaba arkadaşlar bende çıt çıt kullanıyorum gerçek saç benimkilerde boyadım hatta dün.ama bir sorunum var aralarda kısa kısa saçlar var çıt çıtlarımın çok kısa değiller ama tararken birbirine girmişlerdi kopmalar olmuştu.. önceleri yıkama konusunda bilgim yoktu şimdi öğrendim. o kısa saçları ne yapmalıyım sizce tek tek kessem olur mu ?:KK5:

canım kesersende aralarda açılma olmazmı ? bir kuaföre sor istersen çok belli değilse öyle kullan bunlar nasıl kopmaki belli oluyor :KK43: yada nasıl birbirine dolşıp koptu bence o kopmamıştı yapışkanları açılıp saç mı geliyor acaba ? merak ettim bak şimdi

yok saç gelmiyor gayet sağlam ama boyutları aynı değil.kimisi arada kısa gibi diğerlerinden.çok belli olmuyor ama ben tedirginim hepsi aynı boyda mı omalı acaba ? :KK43:

yok saç gelmiyor gayet sağlam ama boyutları aynı değil.kimisi arada kısa gibi diğerlerinden.çok belli olmuyor ama ben tedirginim hepsi aynı boyda mı omalı acaba ? :KK43:

canım ne kafana takıyorsun kullan gitsin ya biraz kullanırsın sonra tekrar alırsın ne olacakki şuan çıt çıt fiyatları çok düştü :) belli olmayacaksa kes ama daha kötü olabilir yani saçınla karışır gider ne
olacak :)

hiç bişeycik olmaz tatlım.ben yatıyorum valla.alıştım mışıl mışıl uyuyomda:KK62:

bende yeni aldım kullanıp kullanmıycağımı anlamak için önce 4 adet verdi kuaförüm çok uzun almadım doğallık açısından :26: yatabileceğimizi bilmiordum ama öğrendiğim iyi oldu cumadan taktırsam pazar akşamına kadar çıkarmasam bişey olurmu bozulurmu yada kafama batarmı kızlar bilgisi olan varsa çok sevinirim

X