- 24 Mayıs 2010
- 1.277
- 3
ya kızlar bende gerçek saçtan çıt çıt almayı düsünüyorum ama benim saçım ne kıvırcık ne dalgalı.düz zaten hiç değil.ben çıt çıt aldığımda saçımı sürekli düzlestirmek zorunda mıyım e o zaman yıpratırım saçımıı nasıl olcak :44:
arkadaşım düz takacaksan düzleştireceksin dalgalı takacaksan fön falan yapacaksın oda illaki yıpratır :) ama çok güzel ben bayılıyorum
merhaba
ben yarın çıt çıt almaya gidicem beyoğluna ama çıt çıt kullanıpta kötü yanı şu diyebilen varmı aramızda paramı boşa vermek istemem
lütfen yardımcı olun senağlama
hemen atıyorum canım ...
arkadaslar benim cıt cıtlarım var 8 parca gercek sac
düğünde almıstım o zaman saclarım kahverengiydi gelen saçlar siyahtı kuaförüm oryalle azcık acarak aynı renk yapmıstı
simdi saclarımı kızıl kahveye boyattım postişlerim kahve kaldı
kuaför onları da boyamak için 150 lira istedi
ben nasıl tutturucam peki bu tonu sölemedi çünki hangi boyaları karıstırdığını
postişi alsam kuaför malzemeleri satan yere götürsem ona uygun boya bulabilir miyim ? postişlerini kendi boyayan var mı
thanks
xxx
eşim tokaların olduğu yerden tutuyor bende fön çekiyorum yada ben ütülüyorum :) ama kuaför ütülemeyin dedi
sağol canım cevap için
bikez çekmeceye sıkıştırıp yaptım bende ama pek başarılı olamadım sanırım düzleştiriciye kalcaz yine
Çıtçıt kahkül kullanan varmı ?
kızlarr benim saçlarım doğuştan az ve seyrek...sözüm olacak 1 ay sonraa saçlarımın daha gür durmasını istiyorum çıtçıt yaptırsam işime yarar mı sizcee gürlük için
ARKADAŞLAR HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM İNSANIN KENDİ SAÇININ YERİNİ HİÇ BİŞEY ALAMAZ NE UGRAŞLI BİŞEYMİŞ YA BEN YENİ ALMIŞTIM HEVES EDİP AMA HİÇ TAKMIYORUM DURUYOR ÖYLE.ALMAK İSTEYENLER VARSA BENCE ALMAYIN DERİM