burayla kimse ilgilenmiyo sanırım:)bence saçların azsa 130 gram yeterli olur düzgün taktıgın sürecede belli olucagını sanmıyorum ama almadan önce kuaforde bi taktırıp görmeni tavsiye ederim:86:
ya geceleri çıkarmasam olurmu yani bi kerelik saçımın ördürdüm çk hoş oldu bir daha ertesi gün tekrar yaptırmak zor geliyo yani bir kerelik gece çıakrmasam bir şey olurmu arkadaşlar
hiç bişeycik olmaz tatlım.ben yatıyorum valla.alıştım mışıl mışıl uyuyomda
ahaha süpersin tatlım teşekkür ederm cvp verdiğin için bende uyuyım mışıl mışıl
slm arkadaşlar benim saçlarım yeterince uzun ama çok seyrek ve zayıflar. maşa yaptığım zaman şöle istediğim gibi gür bi görüntü yakalayamıyorum. gürleştirmek için ne kadar ve nasıl saç almalıyım kullananlar yardımcı olabilirlermi?
150 gr beş parça alabi,llirsin bence 3 arkaya iki yanlara takarsın güzel olur boyu istediğin uzunlukta alabilirsin , aralardan görünmez i takıp çıkarmasıda el alışkanlığına bağlı , bazen 5dk yakarsın bazen 2 :)bende çıt çıt almak istiyorum saçlarım ince telli fazla uzun değil sürekli fön çekiyorum acaba alsam aralardan çok görünür mü? saçlarım omuzlarımda 130gr yeterli mi kızlar? bir de doğal görünüyor mu takıp çıkartmak sorun olmaz umarım çünkü fazla uğraştırsın istemiyorum
evet kuaförde taktırıp bakarak karar vermek güzel olur ama küçük şehirdeyseniz böyle bir imkanınız olmayabilirburayla kimse ilgilenmiyo sanırım:)bence saçların azsa 130 gram yeterli olur düzgün taktıgın sürecede belli olucagını sanmıyorum ama almadan önce kuaforde bi taktırıp görmeni tavsiye ederim:86:
ben dün aldım hala gelmedi 5 parça 100gr agırlıgında g.gidiyor dan aldım umarım istediğim gibi cıkar bakımı hakkında bilgi verirmisiniz kaç günde bir yıkayım nasıl yıkanıyor felann bildiginiz seyleri paylasımrmısınız lütfen ilk defa kullanıorum cünkü
merhaba arkadaşlar bende çıt çıt kullanıyorum gerçek saç benimkilerde boyadım hatta dün.ama bir sorunum var aralarda kısa kısa saçlar var çıt çıtlarımın çok kısa değiller ama tararken birbirine girmişlerdi kopmalar olmuştu.. önceleri yıkama konusunda bilgim yoktu şimdi öğrendim. o kısa saçları ne yapmalıyım sizce tek tek kessem olur mu ?
yok saç gelmiyor gayet sağlam ama boyutları aynı değil.kimisi arada kısa gibi diğerlerinden.çok belli olmuyor ama ben tedirginim hepsi aynı boyda mı omalı acaba ?
hiç bişeycik olmaz tatlım.ben yatıyorum valla.alıştım mışıl mışıl uyuyomda