- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 25
-
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Buyutmeseymis .Boyun için yapabileceğin bir şey yok ama diyet ve sporla biraz incelebilirsin. Dış görünüşünden ziyade psikolojik olarak destek almalısın. Bir insan önce iç dünyasında mutlu olmalı. Annene de kızmakla çok ayıp yapıyorsun. Seni kim bilir ne zorluklarla büyüttü.
Bu arada psikiyatrik haplar kullanıyorum ve terapi görüyorum çirkin olunca hiç bir anlamı yok yaşamanın bunu doktora diyorum.Boyun için yapabileceğin bir şey yok ama diyet ve sporla biraz incelebilirsin. Dış görünüşünden ziyade psikolojik olarak destek almalısın. Bir insan önce iç dünyasında mutlu olmalı. Annene de kızmakla çok ayıp yapıyorsun. Seni kim bilir ne zorluklarla büyüttü.
Alakası var...Onemli olan ozguven. Ozguveni olan insan her zaman guzel gelir cekici gelir. Ayrica evlilik isi nasip isidir guzellikle cirkinlikle alakasi yoktur.
Bende seviyesiz kısa boylu kültürsüz erkek istemiyorum sanatçı ve kültürlü kişiliğe sahibim.Ben ne çirkinler gördüm ki bu dış görünüşle alakalı asla değildi,evlendiler
Saygısız,seviyesiz tuhaf tuhaf tipler bile evli
Her kör satıcının bir kör alıcısı oluyor
Takma kafana dış görünüşünü,kendi kalbin,huyun temiz,güzel olsun yeter.
Sonra içini görünce kurtluysa yada lezzetsizse atıyoruz da aynı zamanda.Alakası var...
Elmayı seçerken begenipdr seçiyoruz dışını .
Erkekler dış görünüşe bakar.Sonra içini görünce kurtluysa yada lezzetsizse atıyoruz da aynı zamanda.
Özgüven en fazla çirkin ama özgüvenli kız helal lafı dedirtir en fazla kanka olarak gorulurum.Onemli olan ozguven. Ozguveni olan insan her zaman guzel gelir cekici gelir. Ayrica evlilik isi nasip isidir guzellikle cirkinlikle alakasi yoktur.
Nerenden hoşlanmıyorsan estetik yaptır o zaman.Erkekler dış görünüşe bakar.
Eğer dış görünüş e bakmasalardi güzeller kadar değer görürdüm kalbimi tercih etselerdi.
Sen elma misin? Kendi kendini depresyona sokmak istiyorsan buyur ama alakasi yok cirkin insanlarda gayet evleniyor.Alakası var...
Elmayı seçerken begenipdr seçiyoruz dışını .
Benim yuzum için komple estetik lazım profilasty filan.Nerenden hoşlanmıyorsan estetik yaptır o zaman.
Ne diyebilirim sen şartlamışsın çirkinim diye kendini.
Iyi boyle devam et ne diyelim sana. Herkese bir cevabiniz var. Kendine aci dur.Özgüven en fazla çirkin ama özgüvenli kız helal lafı dedirtir en fazla kanka olarak gorulurum.
Evet evleniyorlar beni bugüne kadar çirkin bile istemedi ama çirkin erkek istemiyorum olsa bile zengin olsa en azından ama zengin olsa benimle işi ne?Sen elma misin? Kendi kendini depresyona sokmak istiyorsan buyur ama alakasi yok cirkin insanlarda gayet evleniyor.
E haksız mı, bedensel ve genetik bozukluğu olan insanlarin sırf kendilerini tatmin etmek için dogum yapıp çocuklarını da bu hayata mahkum etmesi etik olarak doğru mu?Boyun için yapabileceğin bir şey yok ama diyet ve sporla biraz incelebilirsin. Dış görünüşünden ziyade psikolojik olarak destek almalısın. Bir insan önce iç dünyasında mutlu olmalı. Annene de kızmakla çok ayıp yapıyorsun. Seni kim bilir ne zorluklarla büyüttü.
Napiyim herkes bir iç güzellik tutturmuş.Iyi boyle devam et ne diyelim sana. Herkese bir cevabiniz var. Kendine aci dur.
Dalga geciyorsunuz galiba? Ne demek cirkinle evlenmek istemiyorum hic degilse zengin olsun sizin dusunce tarziniz demek bu ki cirkine kimse bakmaz evlenmez diyorsunuz bu kadar sığ oldugunuz icin kimse begenmemistir sizi. Allah akil fikir versinEvet evleniyorlar beni bugüne kadar çirkin bile istemedi ama çirkin erkek istemiyorum olsa bile zengin olsa en azından ama zengin olsa benimle işi ne?