Çirkin olmak demek evde kalmak mı demek?

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
277
-251
25
Bugüne kadar hiç teklif almadım.
Boyum 150 kilom 56.
Yüzüm ortalama eh işte.
24 yaşına basacağım aralık ayında beni seven olmadı.
Bu tipimle uzun olsaydım ortalama yüzümle uzun boylu olsaydım dikkat çekerdim ama malesef Allah boydan da almış üstüne birde yapısal olarak baliketliyim.
Doğduğumda 3 kilo 300 gr doğmuşum .
Boyum genetik annem babam engelli bedensel olarak.Baba tarafımdakiler uzun ama anne tarafım kısa ve ben annemin tarafa çekmişim.Halalarim uzun 170 teyzelerim kısa birisi 146 diğeri 158.

En çirkin erkek bile en azından fiziği güzel yada yüzü güzel kızlara bakıyor.

Ya geçen ilkdefa birisi yanaştı oda evliymis .
Ben nezaman evlencem ya Diye haykiracagim artık.
Seda sayandaki herif gibi.
O bile beğeneceği kızı istiyor siz düşünün.
Biz cirkinler yandık.

Saçlarımda seyrek .
Zor uzuyor kahpe.
Alnimda geniş bazen anneme diyorum görücü usulü evlenmişler.Yahu diyorum "Genetik olarak boyleyseniz neden evlendiniz ?"diyorum kırıcı konuşuyorum ama ceremesini ben çekiyorum napiyim.

Buyutmeseymis .
Aldirsaymis olseymisim iyimis .
Bir kere dünyaya geliyoruz ondada çirkin geldim .
İse bile alinmiyorum dış gorunuse bakıyorlar .

Onemli olan ozguven. Ozguveni olan insan her zaman guzel gelir cekici gelir. Ayrica evlilik isi nasip isidir guzellikle cirkinlikle alakasi yoktur.

Ben ne çirkinler gördüm ki bu dış görünüşle alakalı asla değildi,evlendiler
Saygısız,seviyesiz tuhaf tuhaf tipler bile evli
Her kör satıcının bir kör alıcısı oluyor
Takma kafana dış görünüşünü,kendi kalbin,huyun temiz,güzel olsun yeter.

Bu arada psikiyatrik haplar kullanıyorum ve terapi görüyorum çirkin olunca hiç bir anlamı yok yaşamanın bunu doktora diyorum.

Bende seviyesiz kısa boylu kültürsüz erkek istemiyorum sanatçı ve kültürlü kişiliğe sahibim.
Gerçi bugüne kadar onlar bile bakmadı ama beğenmek zorunda değilim beni begenmeyenleri ben ne begenecegim.
Neyse ya evde kalırım daha iyi aptal çirkin erkekle evlenmek tense çarem yok zaten.

Nerenden hoşlanmıyorsan estetik yaptır o zaman.
Ne diyebilirim sen şartlamışsın çirkinim diye kendini.
Benim yuzum için komple estetik lazım profilasty filan.
O parada bende yok ...Hem ünv sınavına hemde senaryo yarirmasina hazirlaniyorum amerikadaki.
Şans işte tutturursam iyi para kazanacağım.
Ozaman bakacağım çaresine.

"Allah çirkin şansı versin” diye bir atasözü var, neden niye böyle bir söz var bilmiyorum tabii ama...Ha birde her kör satıcının bir kör alıcısı vardır" diye bir sözde var.
Güzellik-giyim kuşam- davranış biçimi elbette önemlidir, karşıdaki kişi ilk izlenimini bunlarla yapar. Çirkin olmak evde kalmak değildir gönlün güzel olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

E haksız mı, bedensel ve genetik bozukluğu olan insanlarin sırf kendilerini tatmin etmek için dogum yapıp çocuklarını da bu hayata mahkum etmesi etik olarak doğru mu?
Bu aralar Instagram tiktokla popüler olmuş karı koca cucelik hastalığında insanlar var mesela. Genetik test falan da yapmıyorlar, birer ikişer doguruyorlar. Doğan çocukta da kalça cikikligi, bacaklarda ayriklik var, büyüyünce o da muhtemelen ailesinin boyunda hayatını sürdürecek. Yani bu çocuğu göz göre göre dünyaya getirmek bencillik değil mi?

N
Iyi boyle devam et ne diyelim sana. Herkese bir cevabiniz var. Kendine aci dur.
Napiyim herkes bir iç güzellik tutturmuş.
Yalan hikaye bunlar ya.
Bir erkek ya yakışıklı olacak ya zengin yada zeki.
Hiç birisi yoksa çirkin olsamda evlenmem.
Yemin ederim.
Evde kalacağım yapacak birşey yok.
Kendim para kazanıp estetik mestetik birşeyler yaptıracağım.
Hem çirkin hem fakir erkek nebileyim...

Evet evleniyorlar beni bugüne kadar çirkin bile istemedi ama çirkin erkek istemiyorum olsa bile zengin olsa en azından ama zengin olsa benimle işi ne?
Dalga geciyorsunuz galiba? Ne demek cirkinle evlenmek istemiyorum hic degilse zengin olsun sizin dusunce tarziniz demek bu ki cirkine kimse bakmaz evlenmez diyorsunuz bu kadar sığ oldugunuz icin kimse begenmemistir sizi. Allah akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…