Çirkin kız olmak...

senin suratına çirkinsin diyen çevrende sorun sende değil.sen adriana lima olsan da sana bir kulp takar o içi pis insanlar.önce onları çıkart hayatından.günümüzde artık çirkin kadın diye bir şey yok bence, isteyen para bulduğu an süper modele dönüşebiliyor bir anda.öyle bir şey yaparsan yalnızca kendin için yap, senin etrafındaki insanlar hayırsız.

Guzellik cokta onemli degil insanda sans olucak cevremde bi tane cirkin diyen olmadi fizigimde fena degil ama beni begenmeyip surekli asagilayan biri ile evlenip ozguvenimi yerle bir ettim o hayatimdan ciktigindan beri kendimi daha cok sevip begeniyorum sizi sevicek cirkin demeyecek insanlari alin hayatiniza

Ben sana bunu söyleyenlerin insanlığına tüküreyim özgüvenini yerle bir etmişler , estetik cerrahi çok ilerledi kozmetik uygulamaları çok ilerledi ama sen önce bir toparlan sağlığına şükret.

Ben hiç hayatımda çirkin kız görmedim. Kesin güzel bir tarafın vardır. Onu öne çıkar. Eğer yüzünü çok bozan bir şey varsa estetik düşünebilirsin. Mesela çok büyük veya eğri bir burnun... Lekeli sivilceli bir cildin varsa bir doktorla çözebilirsin. Diğer bütün yazanlara katılıyorum. Çevrende sana çirkin diyen kimseyi tutma. Kimsenin buna hakkı yok. Ayrıca güzellik geçici. 27 yaşında evlendiğim halimle 2 çocuktan sonra geldiğim hal arasında dağlar kadar fark var.

cirkin demek ne demek?
guzellik kaliplarina uymuyor musunuz? yoksa direk cirkin buldugunuz bir yeriniz mi var?

dislerinizi yaptirmissiniz mesela, nasil bir sey fark etmedi ki?
bu kisimlari biraz abartiyor olabilir misiniz?

Aman dünya o tiplerle dolu sana özel bir şey değil cinsel amaçlı kullanmak için yanaşmaya çalışanlar para koparmaya çalışanlar vs. buraya kaç kere evlenme vaadiyle beni kandırdı diye konu açıldı sayamam.
Fiziksel görünüşüne gelince de İçi pis insanlar karşısındakinde bir açık bulursa oradan vurmaya bayılır sana söyleyen olunca sende onu yumuşak karnından vur acıma

Çirkinlik olarak nitelendirdiğiniz şey ney neye göre çirkinsiniz mesela burnuzmu büyük kaşlarınızmı kalın aşırı zayıf aşırı şimanmısınız sivilceleriniz var mı ya da bu tarz şeylerr? Saçlarınızıı boyayın kaşlarınızı bıyığınızı alınn dudak çok inceyse az bi şey dolgu yaptırın en önemlisi makyaj yapın bunlar olunca ben hiçbi kadının çirkin olableceğine inanmam

Güzellik davranistadir. Mesela bana bebek yuzlusün derler. Boyum kilom da ortalama. Elhamdülillah Gözlerim renkli. Ama soğuk insanımdır. Malesef sinirliyim de nerde güzellik ?

Size cirkin diyenlerin kendi kalpleri çirkin bence..
Siz kendinize deger verin kendinizi sevin önce..

Sunu da belirteyim ne olur ben cirkinim beni baskasi begenmez deyip bazi insanlara firsat vermeyin..
Zaten yasamissiniz bir tecrube..

ben gercekten cırkınlık kavramının olduguna ınanmıyorum
guzellık dedıgınız sey tamamen gorecelı benı cok cırkın bulan da vardır guzel bulanda vardır mesela ben kendımle acayıp dalga gecerım ustune basılıp kılcıgı dısarı fırlamıs pörtlek gozlu bır japon balıgı gıbıyım hele bı ara kıloluydum tovbeler olsun bıldıgın su aygırı gıbıydım ama bakacak olursak evlıyım ? benı bıle begenen seven olmus yanı sahsen ben kendımle pek anlasamam ama benımle anlasabılen merak eden ozleyen var demek kı kendı kendım ıcın soyledıklerım pek dogru degılmıs

bence guzellık dedıgımız sey genel bır butun bır kavram mesela dusuncesı yaklasımı pozıtıf , davranısları naıf , guleryuzlu, gıyınmeyı nerde nasıl konusması gerektıgını bılen, hayatı seven kendını seven enerjık yasama baglı ınsanlara bakın etrafında sevılır arkadasları vardır ılıskılerınde ısınde okulunda basarılıdır. o basarmıstır yasamayı bu dunyaya adapte olmayı basarmıstır oyuzden sorunları kucuk gorur basa cıkar mutsuzlukların zorlukların altından kalkar bu yuzden mutludur ve guzeldır. ben o ınsanların hıc cırkın oldugunu gormedım hep mıs gıbı kokarlar hep şıklar hep şıkır şıkırlar enerjı bereket verırler ınsanın ıcını aydınlatır hayran bırakırlar gozlerı sacları guluslerı parlar

yanı demem o kı tum bunlarla bırlıkte ınsanın ıcı yuzune yansır

fındık burun hokka gıbı agız ay gıbı kaş yanı altın orana tam sımetrıye gerek yok guzellık ıcın ... gıdıp estetık olanların ne kadar olumsuz sonuclar dogurdugunu da goruyoruz demek kı bır standart yok guzellıkte bahsettıgım seyler guzellıgın parcası demek kı yoksa hepımız gıder aynı agzı burnu yaptırır guzellesırdık

sız bakıs acınızı ve cevrenızı degıstırırsenız kendınızı sever begenır mutlu olursunuz

Çirkin kadın yoktur, çirkin ve kötü kalpler vardır buna inanırım.
Siz maalesef ki bunlara denk gelmişsiniz ve inanın ne kadar güzel olduğunuzu göremeyecek şekilde yetiştirilmişsiniz.
Sevdiğim bir program vardır tlc de, inanılmaz bedenler diye.
Denk gelirseniz bakın, izlediğiniz an kendinizden böyle düşündüğünüz için nefret edeceksiniz.
O insanların öyle büyük güzellikler var ki, sizin sağlıklı bedeninizin güzel olmaması imkansız.

Yıllar önce bir branş öğretmenim vardı. İlk görüşte ne kadar çirkin olduğunu düşünmüştüm. Birkaç ders sonra erkek olsaydım onunla evlenmek isterdim dedim. Çünkü o kadar hanımefendi o kadar kibar hoş sohbet görgülü iyi niyetliydi ki... Dis görünüş bence ilk görüşte önemli sadece. Gerisini halledin yeterli. Ve o çirkinsin diyen insanların kendi crkin. Birisinin birisine çirkinsin diye bir imada bulunduğunu duysam tiksinirdim

Çevreniz biraz sorunlu olabilir mi acaba?
Bu yaşa geldim, daha hiç kimse için çirkin diye düşünmedim. Benim güzellik algım standart olanlar ve güzel olanlar şekildedir. Sorun bende mi bilemedim.

Hoşunuza gitmeyen yerleriniz varsa yaptırmaya çalışabilirsiniz tabii ama burada önemli olan sizin ne düşündüğünüz, başkalarının değil. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz yaptırın.
Ama ne olursa olsun kendinizi sevmeye çalışın önce. En önemlisi bu.

Size çirkin diyen akrabalara da "genlerim çirkin ne yapayım" ya da "beni de hep sana benzetirler" deyin.
Çok başka bir zamanda "ya geçen gün arkadaşım senin kızı görmüş ben sanmış. Ben olmadığımı söyleyince kardeşin mi diye sordu" deyin.

Ayrıca sürekli kendinizi geliştirin.
Bizim fakültede bir erkek hoca vardı. Hocaların %90'ı kadın olduğu için erkek hocalar çok dikkat çekerdi. Bu bahsettiğim erkek hocaya dersine girmeyen her kız "çok tipsiiiiz" derken, dersine girdikten sonra "oha çok karizmatik, evli mi acaba" diyerek çıkardı.
Dış görünüş ilk etapta önemli olabilir ama sonrası size bağlı.

Son düzenleme:
Simdi seni teselli icin soylemiyorum asla. Ancak senin bi cevren tam bir okuzmus.
Sen gercekten dunyanin en cirkin insani bile olsan seni boyle rencide etmeleri dogru degil. Ayrica sen salak degilsin lafon kime gittigini gayet iyi anliyorsun. Bunu da karsi taraf bilerek ne diye "o cirkin kizlari tavliyormus " diye konuya giriyor.
Ben bu sozumun arkasindayim. Sana guzel diyerek seni kandirma derdim de yok. Bilmedigim icin. Ama bence gercekten ama gercekten guzellik karaterin yuze yansittigi bir gorsellik. Ben hemcinslerime hayran kalirdim ne guzel kiz diye ama o kadar salak davranilardi ki hic guzel gorunmezlerdi gozlerime.yani Allah vergisi guzellikleri oluyor amenna ama karaterleri harwketleri bos olunca degeri olmuyor. Sen herkesi cok mu guzel saniyorsun. Sadece kendimize yakisani buluyoruz. Yakisan hareketi gulumseyi bakisi durusu sevimliligi. Mesela ozguven ve sempatik olmak insanlarla siniri kollamak seni hem daha az kirar hem daha az yorar hemnde goreceksin ki guzel oldugunu soyleyecek olanlar cikacaktir.yanlis anlamazsan psilolojik destel almani tavsiye ederim ve kurk mantolu madonna kitabini okumani siddetle tavsiye ederim.

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Kimse çirkin değildir.
Çok güzel olmak zorunda değilsin sevilmek için zaten çok güzel kadınlar hayatta şansız oluyor sanki

Bir fotoğraf koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz.Makyaj,kıyafet önerileri gibi .İnan bana makyaj bir insanı o kadar çok değiştirebiliyor ki

Kaş kontörü nerede yaptırdınız acaba bende istiyorum ama iyi bir yer bulamadım

Allah kader güzelliği versin canım Bi estetiğe bakar dış görünüş bana çok güzelsin derler bencede güzel bir kadınım ama kafeste yaşıyorum iğrenç Bi hayatım var hapis gibi ki ben kimsenin çirkin olduğuna inanmıyorum eminim güzel bir kızsındır

Madem kendını kötü hıssedıyırsun durumun ıyıyse gıt estetık yaptır kendıne gel bırde spor salonu sac rengını modelını degıstır yenı bır sen üzülme herkes guzel degıl ufak dokunuşlar hepımıze lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…