Çirkin kız olmak...

Güzellik senin sandiğin gibi önemli bir şey değilki.Hatta kimsenin önemm verdiği bişey değil aslinda.İyi bir işin olsun kazancın bol olsun kapinda kuyruk oluşur.Eğer akilli kibar nazik birisi isen herkes seni çok beğenir.

Onlar nasil insan ya, birine nasil cirkinsin denir ya da imada bulunulur aklim almiyor.
Yani sahane bi yuze sahip olup turlu turlu dertlerle ugrasan insanlar var.
Bunlardan biri Neslican Tay.
Kiz kansere bi bacagini verdi, tek bacakla yasiyor yasi daha 20.
tam yendim dedi, zikim olasi hastalik yeniden nuksetti.
Oyle guzel kadinlar var, psikopat sevgilileri yuzlerine asit atip hayatlarini karartiyor.
Tamam herkes ayni guzellik seviyesinde degil ama sagligina sukret.
O gerizekalilari da dinleme.

ne güzel arkadaşlardan ne kazıklar yedik varsın kendi güzel olmasın huyu yeter daha ne olsun.ama bir de hem huyu hem kendi çirkinler var evlerden ırakkkk

valla guzellik hicte oyle iyi bisey degil allah sans versin.ben hep soyluyorum ben guzel degilim bahtim guzel olsun

Önemli olan dış güzellik diyerek klişe bir laf söylemiş olacagim ama yüzü öyle güzel insanlar tanıyorum ki kiminin ici bos kiminin bahtı kara güzellik akillarina bile gelmiyo. Sizin şanssızlığıniz kendinizi cirkin bulmaniz degil etrafinizdaki insanların cirkin görmesi. Kalbiyle bakan insanlarla karşılaşırsınız umarim ve bunları dert ettiginiz icin gülersiniz

Bu patavatsız insanların söyledikleri bilinçaltımızı o kadar etkiliyor ki ve o patavatsızlar ne noktaya getirdiğini bilmiyor bile...

Size ilk çirkin olduğunuzu söyleyen bilinç altınızda yer edinmiş ve sizde öyle olduğunuza inanmışsınız. Şimdi üst üste yaşanan olaylar sürekli çrkin kelimesi duymanızda bunun sonucu önce sizin kendinizin çirkin olmadığınıza inanmanız lazım sonra İnan’ın etraftan bir kez bile bu konuda bişey duymayacaksınız.

Bilinçaltı temizliği, özgüven konularına yönelmeniz sizin için iyi olabilir düşüncesindeyim.

ı feel pretty adında bir film var kesinlikle izlemenizi öneririm... Sevgiler.

bak sana bi ornek vereyim.benim esim cok yakisikli biri degil bana gore yakisikli ama ahım şahım bi yakisikliligi yok.bende ovmek icin soylemiyorum her ortamda begenilen biriyimdir.neyse biz sevgili olunca herkes vay efendim nasi olursun hic dengin degil diyodu.hatta esime bile o senden guzel falan diyorlardi.esim bi kez bile sizin gibi dusunmedi hic ozguveni zedelenmedi.cunku kendini cok gelistirmis ozguveni yerinde.sizin sorununuz kendinize guvenmiyor olusunuz

Simdi size cok guzelsiniz, onemli olan dış guzellik filan demiycem.
Eger imkaniniz varsa para biriktirip estetik ameliyat yaptira bilirsiniz.
Sizi cok iyi anliyorum, benim de suratimda beyenmediyim bir yer var. Surekli yuzume yuzume vurdular eksiyimi. Arkamdan da konustular, yuzume de soylediler. Sizi en iyi ben anlarim. Ama sizden farkli olarak bana aşik erkekler coktu. Neyimi seviyorlardi anlamiyorum. Hatta 8-9 yil pesimden koşan biri bile olmustu. Ama ozguven her zaman yerdeydi.Eşim cok yakisikli biri, bende ne bulmus anlamiyorum. Param olsa estetik yaptirirmiydim, tabii ki, yaptirirdim.

İki kişi tanıdım, ikisi de dışardan bakınca insanı etkileyecek derecede güzeldi.
Ama gariptir, bu vaaay nasıl güzeller dediğim iki insanı yemek yerken görmemle beraber bütün düşüncelerim değişti.
Bir daha ikisini de hiç güzel algılamadım.
Biriyle şu an hala aynı işteyim, kadın yemek yerken gözlerimi kaçıracak yer arıyorum.
Yani güZellik gerçekten çok ama çok göreceli bir kavram

Yaa 33 yillik hayatimda ben anlattigin kadar cirkin birine denk gelmedim. Bence senin cevren hödüklerle kapli ve sana cirkin oldugun fikrini empoze etmisler. Ayrica o kadar cirkin olduguna inaniyorsun ki ozguven eksikligin de seni cirkin gosteriyor olabilir. bazen guzel/yakisikli olmayan insanlar bile ozguvenleri sayesinde cok karizmatik gorunurler ve tipi muazzam olan insanlardan bile cekici gelirler. Once bu psikolojiden lutfen kurtul ve kendini oldugun gibi sevmeyi ogren. Bir bakar misin etrafina mutlu olan insanlar hep dunya guzeli mi?

Sanırım fazla kilon falan yok. Fiziğin iyi tek sorunun yuzunle anladiğim kadarıyla. Saçlarını on plana çıkarabilirsin. Saçlarını uzat ve güzel bir renge boyat. Bazı insanlarin yüzünden önce saçları dikkat çekiyor sen de öyle olabilirsin.

Onun dışında bence toplumda çok az kişiden oluşan bir kesim çok güzel. Onun dışında insanlar arasında pek bir fark göremiyorum ben. Kimi boyundan şikayetçi kimi burnundan kimi ten renginden.. böyle çirkinim çirkinim diyenlerin temelde başka sorunları olduğunu düşünüyorum.

Kuzum sen ne kadar dogal, samimi, sevimli oldugunun farkinda misin, valla sarilasim geldi sana cok seker anlatmişsin.

Sana cirkin diyenler kurban olsun sana. Bi de bu devirde cirkinlik mi kaldi paran varsa guzelsin.

Senin ayri bi havan sana ait bir tarzin var mi asil konu bu. Allah'ın yarattigina söz soylemek kimseye duşmez. Birine cirkin demek ne garip bisey ya kaale bile alma. Sen aynada kendine bakmalara doyama cok şahaneyim be de bak sana bakislar nasil degisecek valla diyorum bi dene bak...

Estetik cerrahi çok ilerledi...
Önce bşr psikoloğa aşamaz sanız bir plastik cerraha başvurun ...
Güzelim diye gezen herkes anadan doğma değil emin olun...
Misal içinizi rahatlatacaksa ben burun estetiği hollywood yanağı ben aldırma ve kaş kontörü ve dudak dolgusu yaptırmış bşr bayanım ...
Saçlarımı boyatıyorum.
Eşim burun amelyatı ve botoks
Kardeşim burun amelyatı ve dudak dolgusu
Saçları boyalı
Annem iki kez gözkapağı estetiği yaptırdık...

Evet hepimiz manken gibi değiliz ama kendimizce gözümüze batan psikolojimizi olumsuz etkileyen şeyleri değiştirdik ve rahatladık ....

Devir teknoloji devri imkan varsa neden değerlendirmeyelim ...

Allah askina bana ozelden resmini atarmisn cok merak ettm bende sana 20 yasindaki halimi atacagim. Yaptigim degisikliklerle 21 yasindan sonra evrime kafa attm reddedilgm erkekler sana ne olmus diyip betleri benzleri atti sonra evlendim dusu
allah askina bana ozelden resim atarmisn bende sana atacagm benim 20li yaslarimdaki halimi gorseydin haline sukrerderdin. Benim yuzume kazada camlar delik desik etmisti. Bana rsm atarsan seni yonlendirecegm.suan yaptgm hafif estetiklerle ben evlendim oyleki insanlar benden bahsedince masallah guzel kiz diyorlar. Rumuzuuma aldanma bende sana resim atarim. Rumuz aceleye geldi :)

Yahu sene olmuş 2019. Artık güzellik çirkinlik diye bir kavram kalmadı. Artık herkez bir yönüyle baskınlık kurup güzel olarak anılıyor. Saçlarına, bakımına, fiziğine, makyajina vs önem ver. Gerisi zaten gelir. Modaya uymaya çalış. Günlük hayatta bir rimel bile olsa veya hafif bir rujla yüzünü renklendir. Düzgün giyin. Bunlar yerli yerinde olduktan sonra ağız burun yapısı geri planda kalır. Dişlerini yaptırmışsın. Fizigin de anladığım kadarıyla düzgün .ama bunlarin ötesinde kendini sev. Enerjin yüksek olsun. Gerçekten guzellik ve çirkinlik kavramlari çok değişti. Sana çirkinsin diyenlerle de işin olmasın . Biraz özgüvenin olsun.

Bence çok iyi bir estetik cerrahi uzmanına git. Onlar burun , göz. Çene komple yüzü baştan yaratıyorlar. Bir fiyat al . Ve hemen biriktirmeye başla. Çok yakın bir arkadaşım yaptırdı komple yüzünü 15 yıl falan önce. Gerçekten çirkin bir kızdı. Ve bu yüzden psikolojik sorunlar yaşıyordu. Şimdi gayet mutlu mesut yaşıyor. İyiki de yaptırmışım diyor. Daha sabah filiz akın nın röportajını okudum . Çok çirkinmiş genç kız dönemi kimse suratına bile bakmıyormış. Lise bitince hemen burun , göğüs ve çene estetiği yaptırmış. Saçlarını sarıya boyatmış . Sonrada bildiğimiz filiz akın olmuş. O kadar çirkindim ki özgüven sorunum vardı, doğru düzgün iki çift laf bile konuşamazdım kimseyle diyor. Estetiklerden sonra millet peşime düştü ve film Star’ı oldum ben bile inanamıyorum diye anlatıyor . Uzun lafın kısası yakın dönemden örnek deniz Akkaya var mesela . Kesinlikle iyi bir cerrahtan fiyat al ve hemen biriktir paranı.

Size çooook teşekkür ederim yorumlarınız için. Hepsini okudum Allah razı olsun.
Bazılarını kayıt ettim.
Ben alışkındım fiziğimle ilgili kötü yorumlara. Ama o erkeğin yaptığı çok zoruma gitti dünden beri onu düşünüyorum. Nasıl o kadar saf olabildiğimi ve niye bir insanın başkalarının duygularıyla oynadığını... davul bile dengi dengine aptalık yaptım inanarak.
Soranlar için söylüyorum hemşirelik okuyorum yani daha öğrenciyim ve her öğrenci gibi estetiğe şimdilik verecek param yok.
Arkadaşlar kendime güvenim gelmesi için ne yapabilirim ve insanların dedikleri iğrenç şeylerlere değer vermemek için bir şey var mı?
Iyiki varsınız sizden başka kimseye bu derdimi anlatamam

Hayatını bu kadar etkiliyorsa kesinlikle bir estetik cerraha git derim. Genç yaşta ufak dokunuşlarla kendini sevebilirsin. Neler görüyoruz tv lerde. Baştan yaratıyorlar resmen. Ama umarım içinin güzelliğini hakeden biri çıkar karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…