Çip aşılama sonrasi test😣

Umay asena

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
99
18
8
28
7 ağustosta çip asilama yaptırdım.12 ağustosta çatlatma iğnesinin etkisi var mı diye test yaptım çift çizgi 13 ağustosta test yaptım çift çizgi 14 ağustosta test yaptım erken gebelik ve kaset negatif çıktı büyük ihtimal iğnenin etkisi geçti şu an göğüs ağrısı dışında bir belirtim yok çok çok nadir de sol kaşığımda hafif kaşınma gibi bi his oluyor ilk aşılama deneyimimdi 18 inde kan vericem acaba olmadı mı çünkü göğüslerime dokunmamiyorum ama ellemezsem ince nadir sizi oluyor sadece

Benim en net belirtim göğüs ucu hassasiyetiydi.
Umarım sizin de pozitif olur

Test şu an negatif ya pozitife döner mi acaba
Merhaba erken test yapmışsınız pozitife dönme ihtimali var moralinizi bozmayın kendinizi güzel olumlayın her gün test yapmak yerine bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah

Erken gebelik testi 6 güne kadar çıkarıyormuş sabahta yaptım çıkmadı adet günüme 5 gün var bilemiyorum sadece ufak göğüs ağrım kaldı

Erken gebelik testi 6 güne kadar çıkarıyormuş sabahta yaptım çıkmadı adet günüme 5 gün var bilemiyorum sadece ufak göğüs ağrım kaldı
Merhaba evet bende 6 gün kala öğrenmiştim ama herkesin vücudu farklıdır kendinizi üzmeyin akışına bırakın herkeste farklı sonuçlar çıkıyor birde ben prodictor ile yapmıştım diğer erken gebeliklerde çıkmıyordu beta değerim 20 iken öğrenmiştim pro ile

Ben de eczaneden aldım dün bana ilk alırken de ilk defa gördüğüm bi markaydi garip geldi siz aynı anda 2 farklı erken gebelik testi denediniz biri farklı biri farklı mı çıktı bu arada prodictor en güvenilir bence

Yaaa merhaba hamile misinizzz hayırlı uğurlu olsun cok sevindim. Kaç haftalık
Yaaa ben size yazacaktım femara için çok uzun konuşmuştuk sağolun yardımcı olmuştunuz ilk denemeydi o tutmadı ama ikinci ayımda hamile kaldım çok teşekkür ederim 10 haftalık

Yaaa ben size yazacaktım femara için çok uzun konuşmuştuk sağolun yardımcı olmuştunuz ilk denemeydi o tutmadı ama ikinci ayımda hamile kaldım çok teşekkür ederim 10 haftalık
Maşallah kocaman olmuş bileAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyenlere de tez zamanda nasip etsin

Maşallah kocaman olmuş bileAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyenlere de tez zamanda nasip etsin
Amiiiinnnn herkese dua ediyorum vallahi.
Beni burada herkes tanıyor bana göre çok uzun yollardan geçtim. 1,5 sene uğraştım.
Evet 10 sene uğraşan da var ama 1 ay bile denese insan umutlanıyor. Herkes yaşadığını bilir. Ben sevindim Allah da buradaki tüm arkadaşlarımı sevindirsin inşaAllah en yakın zamanda en sağlıklı en hayırlı evladı versin hepimize

Gerçekten öyle o yollardan geçmeyen anlayamaz. İnsanın bir aya bile sabrı zorlanıyor hemen evladına kavuşmak istiyor. Çok şükür

Ben 3 farklı marka denedim erken gebelik aynı gün içinde sadece prodictor doğru sonuç verdi ama diğer gebeliklerde de saatler sonra silik çizgi çıkardı bekledikçe proda ilk 3 dkda çıkmıştı :)

Ben 3 farklı marka denedim erken gebelik aynı gün içinde sadece prodictor doğru sonuç verdi ama diğer gebeliklerde de saatler sonra silik çizgi çıkardı bekledikçe proda ilk 3 dkda çıkmıştı :)
Diğer aldığım gebelikleri hatırlamıyorum marka olarak bir tanesi artimeddi sanırım

Bugün doktorumla konuştum erken gebelik testi için bile şu an erken dedi bugün öğleden sonra sol kasık ağrılarım başladı göğüslerime de dokunamiyorum erken gebelik testini 18 ağustostan önce yapma dedi bekliycem sırf o marka aldım bugün prodoctor

Tam erken belirtiler..

Moralini bozma bu öyle birşey ki bir saat önce bile yapsan negatif çıkabiliyor kandaki hormonların yükselmesi lazım pozitif görmek için sabret doktorunun talimatlarına uy inşallah bebeğin vardır

Moralini bozma bu öyle birşey ki bir saat önce bile yapsan negatif çıkabiliyor kandaki hormonların yükselmesi lazım pozitif görmek için sabret doktorunun talimatlarına uy inşallah bebeğin vardır
Ya biz yeni ev yaptırdık kaynanama diyemiyorum aşılama denedik diye eşim izin vermiyor cumartesi günü temizliğe gidicez itirazda edemiyorum bahanem de kalmadı ertele ertele olursa bile tutunamaz cam silicem banyo vb. derken en iyisi cuma günü kan vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…