• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çip aşılama sonrasi test😣

Ya biz yeni ev yaptırdık kaynanama diyemiyorum aşılama denedik diye eşim izin vermiyor cumartesi günü temizliğe gidicez itirazda edemiyorum bahanem de kalmadı ertele ertele olursa bile tutunamaz cam silicem banyo vb. derken en iyisi cuma günü kan vermek
Bir önceki aşılamadan tam 9 gün sonra kan vermiştim pozitifi görmüştüm. Şimdi ikinci aşılamamı yaptırdı. Ayın 10unda. Şuan 7gün oldu

Bir önceki aşılamadan tam 9 gün sonra kan vermiştim pozitifi görmüştüm. Şimdi ikinci aşılamamı yaptırdı. Ayın 10unda. Şuan 7gün oldu
Sadece bel ve gun içinde bi kaç defa kasık ağrısı var karin ağrısı gibi ama 1 dk surup geçiyor göğüslerim de sızı kalmadı senin belirtilerin neydi erken gebelik negatif diye ümitsizim

Merhaba arkadaşlar 13 temmuz son adet günüm 4 gün gecikmem var 2 gün önce test yaptım negatif çıktı goguslerjm çok sızlıyor sağ kasigima agri giriyor yürürken o kadar zorlanıyorum ki bir daha ne zaman yapsam test

Back