• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirlenemeyen cinsiyet ?

Bana da erkek dediler iki bacak arası diyor net bence 😂
Merhaba benimde burda 12 hafta 5 gün bu haftalarda bacak arası sizdemi böylemiydi? Doktor erkeğe benziyor kızda ola bilir söyledi. Merak ediyorum böyle kız bebek genital organı olurmu?

Eklentiler

• IMG_4482.jpeg
    IMG_4482.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4480.jpeg
    IMG_4480.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 14
Benim yaşadığım ülkede doğruyu söyleyen pek doktor yok. Bunu söyleyen doktor oğlumda doğru bilmişdi oraya bir daha gitmek şansım zor gibi. 16 haftalık bir muammadayım

Merhaba benimde burda 12 hafta 5 gün bu haftalarda bacak arası sizdemi böylemiydi? Doktor erkeğe benziyor kızda ola bilir söyledi. Merak ediyorum böyle kız bebek genital organı olurmu?
Benimde bacakmarası böyleydi erkek dediler ondan önceki bu posta attığım resimde 12+0 da %90 kız demişti hatta ebe de benim gibi bacak arasına bakarak evet hocam bende görüyorum bu cıkıntıyı demişti doktor yine bakıyorum ben kız diyorum dedi sonra erkek dendi katışık yani bacak arası resmi yok maalesef görüntü resim vermiyorlar cekemedim ☺️

Benimde bacakmarası böyleydi erkek dediler ondan önceki bu posta attığım resimde 12+0 da %90 kız demişti hatta ebe de benim gibi bacak arasına bakarak evet hocam bende görüyorum bu cıkıntıyı demişti doktor yine bakıyorum ben kız diyorum dedi sonra erkek dendi katışık yani bacak arası resmi yok maalesef görüntü resim vermiyorlar cekemedim ☺️
Kızlarda da çıkıtı oluyor ama benim bildiğim farklı sivri üçken şeklinde.Bazen erkeklerde küçük oluyor.Fazlasıyla dr. Silvio Omori videoları izledim kafam karıştı artı. Önemli olan sağlıklı olması tabiki bir cinsiyet arzum yok oğlumda kızımda var, burda cinsiyet öğrenmek çok zor söylemiyorlar😔 insan heves ediyor bir şeyler almak istiyor

Kızlarda da çıkıtı oluyor ama benim bildiğim farklı sivri üçken şeklinde.Bazen erkeklerde küçük oluyor.Fazlasıyla dr. Silvio Omori videoları izledim kafam karıştı artı. Önemli olan sağlıklı olması tabiki bir cinsiyet arzum yok oğlumda kızımda var, burda cinsiyet öğrenmek çok zor söylemiyorlar😔 insan heves ediyor bir şeyler almak istiyor
Evet merakımızdan hep zaten biraz daha sabretsek belli olucak ama işte devlete gidenler için süreç sahada uzun oluyor maalesef ☺️

Erkek dedi doktorum 😂 Bütün her sey kız gibi gorünüyodu yemekten hareketliligime kadar süpriz yaptı 😂
Kız olursa mezhanesi karşıya bakıyor erkek olursa yukarıya bakıyor . Pipiyle alakalı değil yani . Hayırlı Salih kullarından eylesin Rabbim sağlıcakla kucağınıza alın ınsallah . Bende bugün ilk kez kalbînı dinledim

Back
X