- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
- Konu Sahibi LittleDash
benim 18 haftlalık hala belli değil,bacaklarını açmıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi geldi bana hayırlısıyla doğsun inşallahMerhaba biz de 6+6 yız karından ultrason bize de tahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3209621
6-9 Haftalardaki ultrason görüntüsü varsa gönder beni etiketle yorumlıyım canım burda büyük ben bu şekilde anlamıyorumBanada 12 de erkek 16 da kız dedi anlayan varmı ultrasondan
Vajinelse kız karındansa erkekEki Görüntüle 3209108 7 haftalık teşekkür ederim
Eve gidince atacağım hemen6-9 Haftalardaki ultrason görüntüsü varsa gönder beni etiketle yorumlıyım canım burda büyük ben bu şekilde anlamıyorum
6-9 Haftalık ultrason görüntüsü yollarsanız bakayım böyle bilemiyorum maalesef nub anlamıyorumMerhaba banada bir tahminde bulunabilirmisiniz. Teşekkürler 15 haftalık Eki Görüntüle 3208672
Amin inşallah gönlümden geçen kızErkek gibi geldi bana hayırlısıyla doğsun inşallah
Gönlünüzden geçen sağlıkla gelsin inşallahAmin inşallah gönlümden geçen kız
AminGönlünüzden geçen sağlıkla gelsin inşallah
6-9 Haftalardaki ultrason görüntüsü varsa gönder beni etiketle yorumlıyım canım burda büyük ben bu şekilde anlamıyorum
6-9 Haftalardaki ultrason görüntüsü varsa gönder beni etiketle yorumlıyım canım burda büyük ben bu şekilde anlamıyorum
Benimkine de bakar mısınızBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Merhaba 6-8 haftalık fotosu var mı burda plesanta tam anlaşılmıyordaBenimkine de bakar mısınız
Karındansa kız vajinelse erkek
6-8 haftalık ultrason fotosu varsa atın yorumlayayım burda bebek büyük, plesanta anlaşılmıyor10 haftalık bizede bakabilirmisinizEki Görüntüle 3210511
Ay inşlh Dr 11. Hafta kız gibi dedi 12. Haftada erkek gibi dedi çok kafam karıştı. Doğana kadar hep bi şüphe yaşayacağım herhaldeKarındansa kız vajinelse erkek