• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirlenemeyen cinsiyet ?

Erkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH 🥰
Benim kızım olacak 36 haftalık oldu hiç uyumuyor mu diye düşünüyorum o kadar hareketli ki ultrason görüntülerinde bile doktor netleştirmek için işkence çekiyor 😂 Şu an bunları yazarken bile karnımda halay çekiyor 😂Böyle şeylerin garantisi olmuyor, kuzenimin de çok hareketsizdi hatta birkaç defa panikten doktora da gittiği oldu onunki de erkekti mesela 😊

Benim kızım olacak 36 haftalık oldu hiç uyumuyor mu diye düşünüyorum o kadar hareketli ki ultrason görüntülerinde bile doktor netleştirmek için işkence çekiyor 😂 Şu an bunları yazarken bile karnımda halay çekiyor 😂Böyle şeylerin garantisi olmuyor, kuzenimin de çok hareketsizdi hatta birkaç defa panikten doktora da gittiği oldu onunki de erkekti mesela 😊
Gerçi haklısın o genetik birsey bence kız erkek farketmiyor hareketli olmasi.. Mesela.. karın şeklinden bilinir genelde göbek sivri ise erkek denilir

Eklentiler

• 1000924618.jpg
    1000924618.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 10
Back
X