- Konu Sahibi adanaadana
-
Canim ,benim 1cİ BEBEĞİM KIZDI ikinci bebeğim yumurtlama sorunum olduğu için klomen ve çatlatmayla oldu.. Ve yumurta çatlamasindan sonra ilişki olursa erkek olur demişti dr'um .. şimdi bu gün dr dan geliyorum ..dr erkek dedi çok mutlu oldum tabi önce sağlikli olsunlar ama ne yalan söyliyim gönlümdende erkek geçmiyor değildi hani.. Allah gönlüne göre versin canim ..
Canim ,benim 1cİ BEBEĞİM KIZDI ikinci bebeğim yumurtlama sorunum olduğu için klomen ve çatlatmayla oldu.. Ve yumurta çatlamasindan sonra ilişki olursa erkek olur demişti dr'um .. şimdi bu gün dr dan geliyorum ..dr erkek dedi çok mutlu oldum tabi önce sağlikli olsunlar ama ne yalan söyliyim gönlümdende erkek geçmiyor değildi hani.. Allah gönlüne göre versin canim ..
bu tip şeyler haberlerde de gösteriliyordu bi zamanlar. açıkçası doğru bulmuyorum. düşünsenize erkek popülasyonu ne kadar artar.
ya canım mesela benim iki kızım var ya birde erkek çocugum olsun dıyorum mesela anladınmı bu herkeste vardır ya tabe canım iilla dıye bırsey yok ama bız hane soyle bır dusunup arastırıyoruza.s
ya canım mesela benim iki kızım var ya birde erkek çocugum olsun dıyorum mesela anladınmı bu herkeste vardır ya tabe canım iilla dıye bırsey yok ama bız hane soyle bır dusunup arastırıyoruza.s
ne guzel herkes ıcın hayrlısı olsun arkadaslar bende 6,haftamdayım acaba gıtsem bebek kesesı gorunurmu sızce yada kalp atısı duyulurmu henuz doktora daha gıtmedım esım haftaya gıdelım daha net gorruz dıyo onu beklyrum haftay ınsallah gorucem bende
Merhaba hemşerim seni çok iyi anlıyorum benimde 2 kzım var ve bende oğlum olsun istiyorummm bazı arkadaşlar cinsiyet ayrımı yaptığımızı sanıyorlar ama kesinlikle öyle birşey yok ,kızı olan oğlan oğlu olanda kız istiyor bu aynı şeyyy
bende gelecek sene sene düşünüyorummm
araştırdığın konuları bende duydummm mesala kız çocuğu içinnn reglden sonra sık sık birlikte olursan yumurtlama zamanına kadar kız olu diyorlar benimde böyle olmuştuuu
şimdi bende yumurtlama takibiyle hamile kalmak istiyorummm
bak sana bir forum linki vercemm bu linkte genelliklee annelerimizde erkek istiyor burdakii arkadaşlarla daha rahat yazışabilirsin canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/218539-super-anneler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?