• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰

Merhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyor 🥰 Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin 🤲🏻
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz 🥰
Sadece içimden geçen kız 🙂

Birlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana💜 ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti 😊

Merhaba,
Yorumunuza tesadüfen denk geldim hayırlı olsun gebeliğiniz 🙏💙
Hamile kalırsam ben de fetal DNA doktor istemese bile kesin yaptırmayı düşünüyorum ikili üçlü testlerin streslerini yaşamamak için ve cinsiyeti de kesin olarak erkenden öğrenmek için tabii ki 😄
Ama etrafımdan duyduğum kadarıyla her lab cinsiyet söylemiyormuş maalesef, siz nerede yaptırdınız acaba?

Öyle yapıyorum kuzum ama normalde hiçte öyle alıskanlıgım yoktur bşr kere yerim adam gibi yerim birdaha acıkmam ama simdi bir oturusta cok yiyemiyorum az az sık sık yemeye calısıyorum
Mide bulantısından sanırım olsun...Kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran canım benim..Sonuçta yiyebiliyorsun zaten en iyisi sık sık az yemek diyorlar...:KK200::dondurma::KK72:

selam kızlar var mı yorumlayan bugünlerde ben de çok merak etmeye başladım 🙈🙈

Aynen kuzum çok şükür halimize ne yapalım birde kuzucukların cinsiyeti belli olsa cok güzel olucak 😂
:anneadayı:Ahhh o nasıl bir heyecan :KK68:

♡ Kese görme heyecanı

♡ Kalp atışını duyma heyecanı

♡ Cinsiyetini öğrenme heyecanı

♡ Herşeyin yolunda gittiğini duyma heyecanı

♡ Yüzünü görme heyecanı

:emir_bebek:༻KAVUŞMA HEYECANI༺:emir_bebek:

bu da benim minnoş
ilki 6 haftalık silik olan 8 🙈

Eklentiler

• DAF07753-6DE5-4036-BED2-1DD21F18D5AE.jpeg
    DAF07753-6DE5-4036-BED2-1DD21F18D5AE.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 52
  • E2F9C451-B363-4AC5-A35F-39AD5774E5E3.jpeg
    E2F9C451-B363-4AC5-A35F-39AD5774E5E3.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 52
:anneadayı:Ahhh o nasıl bir heyecan :KK68:

♡ Kese görme heyecanı

♡ Kalp atışını duyma heyecanı

♡ Cinsiyetini öğrenme heyecanı

♡ Herşeyin yolunda gittiğini duyma heyecanı

♡ Yüzünü görme heyecanı

:emir_bebek:༻KAVUŞMA HEYECANI༺:emir_bebek:
Bitmiyor kuzum bitmiyor 😂 ama sadece heyecan değil korkuda cok

Bitmiyor kuzum bitmiyor 😂 ama sadece heyecan değil korkuda cok
Olmayan ya da karsılasmadıgım bır sorun ıcın kaygılanmamaya sartlıyorum kendımı...

Bir yerde okumuştum stres bebeğe sigaradan daha çok zarar veriyor diye..Düşün yani nasıl kötü hormonlar salgılanıyor bilemiyorum...

Olabildiğince hayatın akışında yaşamak lazım...Şarkı dinliyorum...Fırsat buldukca bulundugum yerden uzak yerlere gezmeye gıdıyoruz çok iyi geliyor...Annelik iç güdüsü aman iyi mi demek doğamızda var ama bunu sürekli ağzından düşürmeyen,hamileliği burnundan getirenler de oluyor

Ben yaz-kış farketmez dışarı atıyorum kendimi...İlk bebekte de öyle yapmıştık..Şimdi de devam artık:KK73:

Olmayan ya da karsılasmadıgım bır sorun ıcın kaygılanmamaya sartlıyorum kendımı...

Bir yerde okumuştum stres bebeğe sigaradan daha çok zarar veriyor diye..Düşün yani nasıl kötü hormonlar salgılanıyor bilemiyorum...

Olabildiğince hayatın akışında yaşamak lazım...Şarkı dinliyorum...Fırsat buldukca bulundugum yerden uzak yerlere gezmeye gıdıyoruz çok iyi geliyor...Annelik iç güdüsü aman iyi mi demek doğamızda var ama bunu sürekli ağzından düşürmeyen,hamileliği burnundan getirenler de oluyor

Ben yaz-kış farketmez dışarı atıyorum kendimi...İlk bebekte de öyle yapmıştık..Şimdi de devam artık:KK73:
Rabbim tüm hamileleri yavrularına hayırlı saglıklı vaktinde sagsalim kolay bir şekilde kavuştursun. Benim daha öncesinde kaybım var ister istemez korkuyorum ama kendimi telkin ediyorum Allah büyük evlatlarımız Allaha emanet ❤️

Back