- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
Yaa valla görmedim kiKız gruba attım ya demekki senin önüne düşmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa valla görmedim kiKız gruba attım ya demekki senin önüne düşmedi
Sadece içimden geçen kızMerhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyor Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz
Birlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti
Mide bulantısından sanırım olsun...Kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran canım benim..Sonuçta yiyebiliyorsun zaten en iyisi sık sık az yemek diyorlar...Öyle yapıyorum kuzum ama normalde hiçte öyle alıskanlıgım yoktur bşr kere yerim adam gibi yerim birdaha acıkmam ama simdi bir oturusta cok yiyemiyorum az az sık sık yemeye calısıyorum
Aynen kuzum çok şükür halimize ne yapalım birde kuzucukların cinsiyeti belli olsa cok güzel olucakMide bulantısından sanırım olsun...Kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran canım benim..Sonuçta yiyebiliyorsun zaten en iyisi sık sık az yemek diyorlar...
Olabilir kuzu büyüdük bile baksana 11. Haftamızı dolduruyoruzYaa valla görmedim ki
Seninle aramızda 2 gün var. Randevun ne zaman senin canımOlabilir kuzu büyüdük bile baksana 11. Haftamızı dolduruyoruz
Amin sağlıkla gelsinlerde inşallah
Amiiin teşekkür Ederiz ayın 22 sinde doktor tahminde bulunursa buraya da yazıcam
Bitmiyor kuzum bitmiyor ama sadece heyecan değil korkuda cokAhhh o nasıl bir heyecan
♡ Kese görme heyecanı
♡ Kalp atışını duyma heyecanı
♡ Cinsiyetini öğrenme heyecanı
♡ Herşeyin yolunda gittiğini duyma heyecanı
♡ Yüzünü görme heyecanı
༻KAVUŞMA HEYECANI༺
Kuzum hiç anlamam sadece içimden geçeni söylüyorum kız gibi geldibu da benim minnoş
ilki 6 haftalık silik olan 8
ay ben de bunu duymak istiyordum çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızKuzum hiç anlamam sadece içimden geçeni söylüyorum kız gibi geldi
Olmayan ya da karsılasmadıgım bır sorun ıcın kaygılanmamaya sartlıyorum kendımı...Bitmiyor kuzum bitmiyor ama sadece heyecan değil korkuda cok
Rabbim tüm hamileleri yavrularına hayırlı saglıklı vaktinde sagsalim kolay bir şekilde kavuştursun. Benim daha öncesinde kaybım var ister istemez korkuyorum ama kendimi telkin ediyorum Allah büyük evlatlarımız Allaha emanetOlmayan ya da karsılasmadıgım bır sorun ıcın kaygılanmamaya sartlıyorum kendımı...
Bir yerde okumuştum stres bebeğe sigaradan daha çok zarar veriyor diye..Düşün yani nasıl kötü hormonlar salgılanıyor bilemiyorum...
Olabildiğince hayatın akışında yaşamak lazım...Şarkı dinliyorum...Fırsat buldukca bulundugum yerden uzak yerlere gezmeye gıdıyoruz çok iyi geliyor...Annelik iç güdüsü aman iyi mi demek doğamızda var ama bunu sürekli ağzından düşürmeyen,hamileliği burnundan getirenler de oluyor
Ben yaz-kış farketmez dışarı atıyorum kendimi...İlk bebekte de öyle yapmıştık..Şimdi de devam artık
Rabbim gönlüne göre versin ozaman sende bizimkilere yorum yap bariay ben de bunu duymak istiyordum çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Maşallah size bizde arkanızdan geliyoruz 7. HaftadayızOlabilir kuzu büyüdük bile baksana 11. Haftamızı dolduruyoruz