- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Erkek olabilir gibi geldi ama tamamıyle hissimi söyledimHayır dün doktora gittim yan duruyor görmüyorjm dedi devlet olduğu için fotoğraf da vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek olabilir gibi geldi ama tamamıyle hissimi söyledimHayır dün doktora gittim yan duruyor görmüyorjm dedi devlet olduğu için fotoğraf da vermedi
Yaa gönlümden geçen de o hadi aminErkek olabilir gibi geldi ama tamamıyle hissimi söyledim
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahYaa gönlümden geçen de o hadi amin
Kuzum bi kızçe gibi hissettim tabi bildiğimden değil sadece hissiyatKızlarrr hadi bana da tahmin yapın ay 7 haftalığız şu an ve vajinal ultrason bu
Kesenin aşağısına ya da sağa yapışık oluyormuş kızlar..Tahmin yapan bir üyenin yorumunu gördüm..Kızlarrr hadi bana da tahmin yapın ay 7 haftalığız şu an ve vajinal ultrason bu
Valla canım bi oğlum var kız olursa ımmmhhh tadından yenmez ama yine oğlum olursa o da başım üstüne yine çok severim tabi ki sağlıklı Olsun da bizimki merak işte artıkKesenin aşağısına ya da sağa yapışık oluyormuş kızlar..Tahmin yapan bir üyenin yorumunu gördüm..
Erkek içinde sol taraf ve üst kısımlar demiş kesenin şekline göre ..Enteresan..
Vajinalda ayna yansıması olmuyor...Bebek sizin sol üstte gözüküyor anladığım kadarıyla..O zaman bu teoriye göre erkek diyorum ben
Benimde içimden kız geçiyor sağlıklı Olsun da yavrumKuzum bi kızçe gibi hissettim tabi bildiğimden değil sadece hissiyat
Eki Görüntüle 3163652 Eki Görüntüle 3163652 kizlar banada bakarmisniz
Kuzum kız hissettimMerhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyor Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz
Canim banami yazdin kusura bakma kullanmayi tam ögrenemedim de ben de buraya yazdim tahmin edebilcek varmi diyeKuzum kız hissettim
Yok görmedim senin resimleri canımCanim banami yazdin kusura bakma kullanmayi tam ögrenemedim de ben de buraya yazdim tahmin edebilcek varmi diye
Benimki ne sence hos bence bacak arasi gozukmuyorYok görmedim senin resimleri canım
Aa tamam canim resmin altinda yorum örujce bana sandimYok görmedim senin resimleri canım
Erkek gibi duruyor. Bende anladığımdan değil ya duruşlarına bakıyorumBenimki ne sence hos bence bacak arasi gozukmuyor
Hayirlisi cnm bende anlamam pekErkek gibi duruyor. Bende anladığımdan değil ya duruşlarına bakıyorum
Kiz olabilirmi acaba ben happy momda gordugum bebek kafa yapilarina benziyor