- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı saglıklı olsun kuzum öyle merak içindeyim ki anlatamam aslında ilk olucagı için farketmeyecek ama insan kendine engel olamıyor inanırmısın az önce aklımdan geçtin ben dedim hiç cinsiyeti sormadım diye kuzum sen ne kadarlık oldunCanım ikinci ultrason foton benim aynı haftalardaki fotoma benziyor benim erkek, o yüzden erkek demek istedim
Birlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyetiHayırlı saglıklı olsun kuzum öyle merak içindeyim ki anlatamam aslında ilk olucagı için farketmeyecek ama insan kendine engel olamıyor inanırmısın az önce aklımdan geçtin ben dedim hiç cinsiyeti sormadım diye kuzum sen ne kadarlık oldun
Kaçıncı haftada verdin bu testi ve ne kadar zamanda geldi sonucu o kesin ve net oluyor zaten şaşmıyor yaniBirlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti
Çok şükür Ay Rabbim saglıkla hayırlısıyla vaktinde kolaylıkla kucagımıza almayı nasip etsin bende yarın 11+0 olucam Allah izin verirseBirlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti
Tam 11ken verdim 10 günde filan çıktı. Aynen kesin sonuçKaçıncı haftada verdin bu testi ve ne kadar zamanda geldi sonucu o kesin ve net oluyor zaten şaşmıyor yani
Maşallah kuzum. cinsiyetini bekliyorum merakla senin. Sağlıkla inşallahÇok şükür Ay Rabbim saglıkla hayırlısıyla vaktinde kolaylıkla kucagımıza almayı nasip etsin bende yarın 11+0 olucam Allah izin verirse
Hormonel değişiklikler ama eğlenceli...Tadını çıkaralım ....Yaşasın yemek yemekAmiiinnn ay ben basta deli gibi ekşi istedim sonra pat diye taklıya döner gibi oldum ama ara ara değişiyor dediğim gibi saçma sapan seylerin tadı geliyo aklıma bir gece tam uyuycam tuzlu peynir kızartması tadı geldi agzıma sabah bşr yedim yandım resmen atesten içim kavruldu resmen
Hadi ya beni 13 haftalık için çağırdı acaba geç mi olur talep etsem ben almanyadayım da burada öyle zor ki sistemleri randevu almakta zor çok fenalar cinsiyeti en en erken 17. Hafta diyor doktorum meraktan öleyim yani çok fenaTam 11ken verdim 10 günde filan çıktı. Aynen kesin sonuç
Ay sen birde bana sor acaip merak ettim kuzum. Cok baskın erkek hissediyorum herkes kız istiyor ama herkes bence erkek diyor hurafe seylerde erkek cıkıyo benim rüyamda da eşim bana bileklik almıs ben kırmızı istiyordum dedim koluma bir taktım dogum sonrası anneye takılan mavi bileklikMaşallah kuzum. cinsiyetini bekliyorum merakla senin. Sağlıkla inşallah
Doktor habire bana kilona dikkat et diyo benim gece ve aksam bulantılarım ve cok ac kalınca bulantım oluyo o zaman sadece tuzlu seyler geçiriyorHormonel değişiklikler ama eğlenceli...Tadını çıkaralım ....Yaşasın yemek yemek
Cnm erkek gibi hayirli olsunEki Görüntüle 3161792
Eki Görüntüle 3161794 Kızçeler merhaba tahmin yapabilecek olan varmı aranızda ilk çocuğumuz rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne ama insan merak ediyor
Üsteki 7 haftalık karından ultrason
Alttaki 8+6 haftalık karından ultrason
Teşekkürler şimdiden
Yoo geç değil canım. Burda devlet yapmıyor fetal dnayı kendin özel yaptırdığın için 10uncu haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabiliyorsun.Hadi ya beni 13 haftalık için çağırdı acaba geç mi olur talep etsem ben almanyadayım da burada öyle zor ki sistemleri randevu almakta zor çok fenalar cinsiyeti en en erken 17. Hafta diyor doktorum meraktan öleyim yani çok fena
Teşekkür ederim canım sağ Salim kucağımıza almak nasip olsunCnm erkek gibi hayirli olsun
Benim de herkes erkek diyordu ve hurafelerim de hep erkekti öyle de olduAy sen birde bana sor acaip merak ettim kuzum. Cok baskın erkek hissediyorum herkes kız istiyor ama herkes bence erkek diyor hurafe seylerde erkek cıkıyo benim rüyamda da eşim bana bileklik almıs ben kırmızı istiyordum dedim koluma bir taktım dogum sonrası anneye takılan mavi bileklik
Amin cnm benimde kızım olucak insallahTeşekkür ederim canım sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun
İlk çocuk mu kuzum sağlıklı olsun inşallahAmin cnm benimde kızım olucak insallah
Cnm bisey sorucam benim bebişim hep sağımda uyuması gece hareket ediyor bazen çok hareketli deyil sizinde sağdamı soldamıBenim de herkes erkek diyordu ve hurafelerim de hep erkekti öyle de oldu