- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
İyimiş inşallah Almanlarda yapıyordur bunlar hcg testini bile yapmıyorYoo geç değil canım. Burda devlet yapmıyor fetal dnayı kendin özel yaptırdığın için 10uncu haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabiliyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyimiş inşallah Almanlarda yapıyordur bunlar hcg testini bile yapmıyorYoo geç değil canım. Burda devlet yapmıyor fetal dnayı kendin özel yaptırdığın için 10uncu haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabiliyorsun.
Yok cane benim 4.sezeryanİlk çocuk mu kuzum sağlıklı olsun inşallah
Hayırlı saglıklı olsunlar da hiç önemli değil ama kendime engel olamıyorum 6 gün sonra randevum var ikili teste gidicem inşaAllah doktor görür ve söylerBenim de herkes erkek diyordu ve hurafelerim de hep erkekti öyle de oldu
Bana da yorum yaparmısın ilk yorum benim ki konu sahibiyşm cıldırcam meraktanCnm erkek gibi hayirli olsun
Ben henüz hareketlerini hissedemiyorum ki bilemiyorum ne yazık kiCnm bisey sorucam benim bebişim hep sağımda uyuması gece hareket ediyor bazen çok hareketli deyil sizinde sağdamı soldamı
Çok erken henüz kuzum yanılmamak için söylemeyebilirler. İnşallah tertemiz gelir ikili testin de.Hayırlı saglıklı olsunlar da hiç önemli değil ama kendime engel olamıyorum 6 gün sonra randevum var ikili teste gidicem inşaAllah doktor görür ve söyler
2 meyveyide tattıysan ne mutlu kuzumYok cane benim 4.sezeryan
İnşaAllah kuzum. Birde o stres var bende geçen sefer ikili teste gidince ögrenmiştik ya oda beni cok korkutuyor suan Allah korusunÇok erken henüz kuzum yanılmamak için söylemeyebilirler. İnşallah tertemiz gelir ikili testin de.
Mide bulantım hiç olmadı...Bundan öncekinde de olmadı..Yesem dünyaları yerim aslında da kendimce bu kadar sınırlıyorum Bende çok fazla halsizlik,bitkinlik var...Gece acıkmalarım oluyor benımde dayanamazsam az yıyorum artık napimDoktor habire bana kilona dikkat et diyo benim gece ve aksam bulantılarım ve cok ac kalınca bulantım oluyo o zaman sadece tuzlu seyler geçiriyor
Benim baslarda cok oldu bulantım ama sonra hafifledi hatta doktor ilaç falan vermişti ama gerek kalmadı ama acıkınca kusu ak gibi oluyorum abartı midem bulanıyorMide bulantım hiç olmadı...Bundan öncekinde de olmadı..Yesem dünyaları yerim aslında da kendimce bu kadar sınırlıyorum Bende çok fazla halsizlik,bitkinlik var...Gece acıkmalarım oluyor benımde dayanamazsam az yıyorum artık napim
Oyyy maşallah kuzuma Neden bana hiç atmadın kızBenimki 9+4 vijinal ultrason aşkım benim yaaa çok tatlı şuna hele bakın ya ne datluuuuu mintiğim
Çok iyi anlıyorum ama içini rahat tutmaya çalış Allah'ın izni ile yolunda her şey❤İnşaAllah kuzum. Birde o stres var bende geçen sefer ikili teste gidince ögrenmiştik ya oda beni cok korkutuyor suan Allah korusun
İnşaAllah kuzum zaten hep öyle düşünüyorum Rabbim büyük. Evlatlarımız Allaha emanetlerÇok iyi anlıyorum ama içini rahat tutmaya çalış Allah'ın izni ile yolunda her şey❤
Ay ne olur bizede yorum yap grubun ilk yorumu benimki sonraki arkadaslar da bakarmısın sana zahmet babykalamarbabykalamar Benimkini bilmiştin hünerlerini konuştur bakalım arkadaşlara bir yorum yaparsın
Kız gruba attım ya demekki senin önüne düşmediOyyy maşallah kuzuma Neden bana hiç atmadın kız
Arkadasımın cok mıde bulantısı olmustu...Yemek yapamıyor ve yiyemiyordu...O da ilaç kullanmıştı ve iyi gelmişti...Sonlara doğru iyi hissetmişti ama...Benim baslarda cok oldu bulantım ama sonra hafifledi hatta doktor ilaç falan vermişti ama gerek kalmadı ama acıkınca kusu ak gibi oluyorum abartı midem bulanıyor
Öyle yapıyorum kuzum ama normalde hiçte öyle alıskanlıgım yoktur bşr kere yerim adam gibi yerim birdaha acıkmam ama simdi bir oturusta cok yiyemiyorum az az sık sık yemeye calısıyorumArkadasımın cok mıde bulantısı olmustu...Yemek yapamıyor ve yiyemiyordu...O da ilaç kullanmıştı ve iyi gelmişti...Sonlara doğru iyi hissetmişti ama...
Hiç acıkmayı bekleme minik minik tıkınmacalar zamanı zaten