• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰

Banada tahmin yaparmisiniz 12+2

Eklentiler

• Screenshot_20221119-145702_Photos.jpg
    Screenshot_20221119-145702_Photos.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar durum bildiriyorum bugun 2 li teste girdim doktor %80 erkek dedi yanılma olabilir bazen olabiliyor ama bence erkek dedi 😂😂

Sevgicik Sevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim

M mucizeOldu aşko seninkini de gördüm ve erkek diyorum 😍

sevdaluk1911 sevdaluk1911 canım sana da en başından beri erkek dedim ve hala o fikirdeyim

Öğrenen varsa yazsın aşkolar ❤️
Kuzum bana erkek demiştin doktora 12+5 de gittiğimde erkeğe benzetmişti bana tahminin doğru çıktı 😍

Sevgicik Sevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim

M mucizeOldu aşko seninkini de gördüm ve erkek diyorum 😍

sevdaluk1911 sevdaluk1911 canım sana da en başından beri erkek dedim ve hala o fikirdeyim

Öğrenen varsa yazsın aşkolar ❤️
Kuzum benim ki erkek Allah izin verirse. Doktor %80 erkek dedi pipi gibi birsey de gördük bu cuma tekrar bakıcak Allah izin verirse 🥰❤️

9+2 deyim şuan canım ❤️🙉gebeliğim çok tuhaf gidiyor bulantı arada geliyor kusma yok
Belirli şeylerden iğreniyorum başka da belirti yok çok şükür 🙌
Her 2 hafta gidiyordum bu sefer 4 hafta beklemem lazım randevumu
Oy maşallah 🧡🥰 Sağlıklı olsunda inşallah hepsi gelip geçer 12. Haftadan sonra o belirtilerde azalır daha rahat edersin 🙏

Back