bana kiz gibi geldi kafa yapisi erkeklerinkinden daha cikik duruyor kizlarin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰
- Konu Sahibi Sevgicik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
Hayirlisi cnm saglikli olsunda gelsin prensesbana kiz gibi geldi kafa yapisi erkeklerinkinden daha cikik duruyor kizlarin
- 1 Kasım 2022
- 58
- 74
- 3
- 35
Burdayım aşko sonradan okudum bunuAyy kızlar ne iyi etmişsiniz maşallah kuzucuklara
Ya bu konuda bizim ginnys miydi melek076 mıydı bi yorum yapmışlardı ama unuttum bi davet edin burya yazarlar bişeyler
Burdayım aşko etiketleseydiniz ya ben sonradan gördüm burayıMelek yapıyordu genelde öyle hatırlıyorum banada erkek demişti
Sevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim
M mucizeOldu aşko seninkini de gördüm ve erkek diyorum
sevdaluk1911 canım sana da en başından beri erkek dedim ve hala o fikirdeyim
Öğrenen varsa yazsın aşkolar
- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Kuzum bana erkek demiştin doktora 12+5 de gittiğimde erkeğe benzetmişti bana tahminin doğru çıktıSevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim
- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Kuzum benim ki erkek Allah izin verirse. Doktor %80 erkek dedi pipi gibi birsey de gördük bu cuma tekrar bakıcak Allah izin verirseSevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim
Ya hayırla sağlıkla gelsin paşaKuzum bana erkek demiştin doktora 12+5 de gittiğimde erkeğe benzetmişti bana tahminin doğru çıktı
Tamamen hissiyat
Ay sende yanılmışım demekkiKuzum benim ki erkek Allah izin verirse. Doktor %80 erkek dedi pipi gibi birsey de gördük bu cuma tekrar bakıcak Allah izin verirse
Hayırlısı ve en önemlisi sağlıklı olsun
- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Amin inşallah sen naptın nekadarlık oldunYa hayırla sağlıkla gelsin paşa
Tamamen hissiyat
9+2 deyim şuan canım gebeliğim çok tuhaf gidiyor bulantı arada geliyor kusma yokAmin inşallah sen naptın nekadarlık oldun
Belirli şeylerden iğreniyorum başka da belirti yok çok şükür
Her 2 hafta gidiyordum bu sefer 4 hafta beklemem lazım randevumu
- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Oy maşallah Sağlıklı olsunda inşallah hepsi gelip geçer 12. Haftadan sonra o belirtilerde azalır daha rahat edersin9+2 deyim şuan canım gebeliğim çok tuhaf gidiyor bulantı arada geliyor kusma yok
Belirli şeylerden iğreniyorum başka da belirti yok çok şükür
Her 2 hafta gidiyordum bu sefer 4 hafta beklemem lazım randevumu
- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Kuzum vajinalse erkek gibi geldi bana sağlıklı olsunda inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimOy maşallah Sağlıklı olsunda inşallah hepsi gelip geçer 12. Haftadan sonra o belirtilerde azalır daha rahat edersin
Aynen öyle canım öğrenince haber veririm canım sanaKuzum vajinalse erkek gibi geldi bana sağlıklı olsunda inşallah
- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
Oy maşallah sağlıkla gelsin minnak ben hiç bilemem ama sanki erkek seninki sen ne hissediyorsun