Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰

Kızlar yokmu tahmin 9+4 vajinal ultrason

Eklentiler

• 43762D73-7202-4E2F-B593-99CD4E729933.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 45
Doktor habire bana kilona dikkat et diyo benim gece ve aksam bulantılarım ve cok ac kalınca bulantım oluyo o zaman sadece tuzlu seyler geçiriyor
Mide bulantım hiç olmadı...Bundan öncekinde de olmadı..Yesem dünyaları yerim aslında da kendimce bu kadar sınırlıyorum Bende çok fazla halsizlik,bitkinlik var...Gece acıkmalarım oluyor benımde dayanamazsam az yıyorum artık napim

Benim baslarda cok oldu bulantım ama sonra hafifledi hatta doktor ilaç falan vermişti ama gerek kalmadı ama acıkınca kusu ak gibi oluyorum abartı midem bulanıyor

Bende çok heycanlıydım cinsiyet için eşim kız istyordu ben erkek hissediyorum diyordum 12+4te doktorumuz kız olabilir kesin değil dedi tabi biz dayanamadık 14+4 te tekrar gittik başka doktora ve kız dedi kesin bu günde kendi kontrolümüz vardı oda kesinleştirdi cinsiyet öğrenince çok farklı oluyor herşey inşallah tez zamanda öğrenirsiniz sizde

Benim baslarda cok oldu bulantım ama sonra hafifledi hatta doktor ilaç falan vermişti ama gerek kalmadı ama acıkınca kusu ak gibi oluyorum abartı midem bulanıyor
Arkadasımın cok mıde bulantısı olmustu...Yemek yapamıyor ve yiyemiyordu...O da ilaç kullanmıştı ve iyi gelmişti...Sonlara doğru iyi hissetmişti ama...
Hiç acıkmayı bekleme minik minik tıkınmacalar zamanı zaten

Öyle yapıyorum kuzum ama normalde hiçte öyle alıskanlıgım yoktur bşr kere yerim adam gibi yerim birdaha acıkmam ama simdi bir oturusta cok yiyemiyorum az az sık sık yemeye calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…