En iyisini yaptın kuzum
Sende at kuzum ultrasonlarını ne kadarlık oldugunu ve karından mı vajinadan mı onları da yazEn iyisini yaptın kuzumherkes gelsede bari yorumlasalar
Kız gibi geldi bana ya da öle hissettim diyelim..Sağlıkla gelsinMerhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyorRabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz
Sizinki de erkek gibi geldi bana... Sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3161792
Eki Görüntüle 3161794 Kızçeler merhaba tahmin yapabilecek olan varmı aranızda ilk çocuğumuz rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne ama insan merak ediyor
Üsteki 7 haftalık karından ultrason
Alttaki 8+6 haftalık karından ultrason
Teşekkürler şimdiden
İlk Ultrason için erkek demişlerdi ama sonraki ultrasonda hem kese sekli hemde durusu değişti. Hayırlı saglıklı olsun kız olursa bayram gibi olur eşime heraldeKız gibi geldi bana ya da öle hissettim diyelim..Sağlıkla gelsin
Gecen gun kese fotoğraflarına baktım da yusyuvarlak olup erkek cıkanlarda az değilİlk Ultrason için erkek demişlerdi ama sonraki ultrasonda hem kese sekli hemde durusu değişti. Hayırlı saglıklı olsun kız olursa bayram gibi olur eşime heralde
Melek yapıyordu genelde öyle hatırlıyorum banada erkek demiştiAyy kızlar ne iyi etmişsinizmaşallah kuzucuklara
Ya bu konuda bizim ginnys miydi melek076 mıydı bi yorum yapmışlardı ama unuttumbi davet edin burya yazarlar bişeyler
Amin sağlıkla gelsinler inşallahSizinki de erkek gibi geldi bana... Sağlıkla gelsin
Benim sabit değil aşermelerim. bir anda gece aklıma turp geliyo sabah kalkınca limon. Sıkıp yiyeyim diyorum bazen tantuni geliyo limonla yiyeyim diyorumGecen gun kese fotoğraflarına baktım da yusyuvarlak olup erkek cıkanlarda az değil
En çok ne aşeriyorsunuz buaradaBen gerçekten ekşi olan herşeyden resmen kaçıyorum..Sırf vitaminli diye dişimi sıkıp mandalina yemeye çalıştım zor geldi...Hep tatlı yemek istiyorum Bundan önceki hamileliğimle birebir aynı gidiyor...
Eşimle dedik ki; ya benim hamileliklerim klasik bu şekilde oluyor..Ya da "Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi,ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı" diye birşey olma ihtimali olabilir bazı hamilelerde tam tersini yaşamış olsalarda
Ben mesela lımonata hastasıyım ..Çiğ köfte-limon hastasıyım ama gerçekten ekşiyle alakalı bısı dilime değsin istemiyorum..Benim sabit değil aşermelerim. bir anda gece aklıma turp geliyo sabah kalkınca limon. Sıkıp yiyeyim diyorum bazen tantuni geliyo limonla yiyeyim diyorumbir anda çikolata tadı geliyor agzıma çikolata yiyeyim diyorum çok karısık yani
AmiiinnnBen mesela lımonata hastasıyım ..Çiğ köfte-limon hastasıyım ama gerçekten ekşiyle alakalı bısı dilime değsin istemiyorum..
Bugün hatta limonata içmeyi denedim gercekten tıksınme olayına gırmısım ınanılır gibi degıl yanı bunu yasamasam bir baskası dese abartıyor derdım herhalde..
Tahin helvası çok canım istiyor mesela...Ayran ..Beyaz olan herşey hoşuma gıdıyorMesela sütü hiç sevmem ama hamılelıgımde cılgınlar gibi süt içmiştim ..Şimdi de ufaktan baslıyor mesela elimin süte gitmesi...
Öğrendiğimizde cinsiyetleri paylaşalım...Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız
Çünkü biri yapıyordu ama kimdiMelek yapıyordu genelde öyle hatırlıyorum banada erkek demişti
Canım ikinci ultrason foton benim aynı haftalardaki fotoma benziyor benim erkek, o yüzden erkek demek istedimMerhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyorRabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?