Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰

Hadi banada bakın vajinal ultrason 4+4 elimde başka da yok

Eklentiler

• 14A9A61F-8981-43D0-A66A-F12946F734A9.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 105
Canım ikinci ultrason foton benim aynı haftalardaki fotoma benziyor benim erkek, o yüzden erkek demek istedim
Hayırlı saglıklı olsun kuzum öyle merak içindeyim ki anlatamam aslında ilk olucagı için farketmeyecek ama insan kendine engel olamıyor inanırmısın az önce aklımdan geçtin ben dedim hiç cinsiyeti sormadım diye kuzum sen ne kadarlık oldun

Birlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti

Benimki 9+4 vijinal ultrason aşkım benim yaaa çok tatlı şuna hele bakın ya ne datluuuuu mintiğim

Eklentiler

• 146B4EDA-AB4A-4BC9-990E-894FE3C1DD0A.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 101
Birlikte yumurta takip ederken bak cinsiyet konuşuyoruz bin şükür yaşatana ben 13+2yim canım şu an. Fetal dna vermiştik ordan öğrendik cinsiyeti
Kaçıncı haftada verdin bu testi ve ne kadar zamanda geldi sonucu o kesin ve net oluyor zaten şaşmıyor yani

Hormonel değişiklikler ama eğlenceli...Tadını çıkaralım ....Yaşasın yemek yemek

Tam 11ken verdim 10 günde filan çıktı. Aynen kesin sonuç
Hadi ya beni 13 haftalık için çağırdı acaba geç mi olur talep etsem ben almanyadayım da burada öyle zor ki sistemleri randevu almakta zor çok fenalar cinsiyeti en en erken 17. Hafta diyor doktorum meraktan öleyim yani çok fena

Maşallah kuzum. cinsiyetini bekliyorum merakla senin. Sağlıkla inşallah
Ay sen birde bana sor acaip merak ettim kuzum. Cok baskın erkek hissediyorum herkes kız istiyor ama herkes bence erkek diyor hurafe seylerde erkek cıkıyo benim rüyamda da eşim bana bileklik almıs ben kırmızı istiyordum dedim koluma bir taktım dogum sonrası anneye takılan mavi bileklik

Yoo geç değil canım. Burda devlet yapmıyor fetal dnayı kendin özel yaptırdığın için 10uncu haftadan itibaren istediğin zaman yaptırabiliyorsun.

Benim de herkes erkek diyordu ve hurafelerim de hep erkekti öyle de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…